Укр
Рус
Салати з куркою Салати Австралійська кухня

Салат з курячої грудки

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

672 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Насолоджуйтесь хрусткою вологою смаженою куркою без почуття провини на подушці із зелені з пахтою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з курячої грудки" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири13.3 гр.
  • Вуглеводи11.2 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску залийте теплу воду, засипте сіль, цукор і ретельно все перемішайте, до розчинення сипучих інгредієнтів.

Крок - 1
02

Потім вимийте під проточною водою курячу грудку і на обробній дошці наріжте її невеликими шматочками. Додайте нарізані курячі грудки в миску з підготовленим маринадом і залиште на 2-5 годин.

Крок - 2
03

У великій мисці змішайте заздалегідь просіяне борошно, розпушувач для тіста, засипте так само чорний мелений перець, сіль, червоний мелений перець, цибульний і часниковий порошок. Добре все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів. Обваляйте раніше замариновані і просушені паперовим рушником шматки курки в борошняный суміші по черзі, поки кожен не стане ретельно покритий.

Крок - 3
04

Налийте рапсове масло у велику сковороду, відправте на плиту і максимально нагрійте. Покладіть шматки м'яса в розпечене масло. Обсмажте курку в гарячому маслі до золотистої і хрусткої скоринки. Перекладіть обсмажене м'ясо на решітку для зливу. Приправте ще трохи сіллю.

Крок - 4
05

Ретельно помийте листя ромена і наріжте великими скибочками. Покладіть подрібнене листя в глибоку миску.

Крок - 5
06

Наріжте огірки тонкими кільцями, наріжте очищену моркву і фенхель, наріжте зелену цибулю і свіжий кріп. Покладіть нарізані інгредієнти в миску з листям ромена. Перемішайте всі овочі, залишивши кріп і зелену цибулю для посипання.

Крок - 6
07

Наріжте раніше смажену курку на дрібні шматочки. Посипте салат в мисці сіллю, видавіть трохи лимона і знову перемішайте.

Крок - 7
08

Тим часом підготуйте соус для подачі салату. У невелику миску надішліть майонез, додайте гірчицю, засипте сіль і чорний мелений перець. Потім додайте нашатковану зелень кропу і зеленої цибулі, залийте оливковою олією і приправте цедрою лимона. Потім додайте в миску подрібнені зубчики часнику і ретельно все перемішайте. Далі залийте в миску сколотини і ще раз все добре змішайте.

Крок - 8
09

Додайте підготовлену заправку зі сколотин в миску з салатом і добре перемішайте, поки всі інгредієнти добре не покриються. Викладіть приправлену зелень на велике блюдо.

Крок - 9
10

Викладіть раніше обсмажену курку в зелень. Посипте подрібненим блакитним сиром (не обов'язково) і нашаткованою зеленню і подавайте прекрасний салат з курячої грудки.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з картоплею 45 4 3 з 5 - детальніше -
Щі з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Щі з куркою 60 6 2 з 5 - детальніше -
Засолка огірків на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків на зиму 95 1 2 з 5 - детальніше -
Свинина, смажена на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Свинина, смажена на грилі 40 3 3 з 5 - детальніше -