Укр
Рус
Легкі салати Салати Корейська кухня

Салат з креветками

( 4.8065 4 531 31 оцінка)

3157 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей салат з креветками завантажений соковитими морепродуктами і всіма кращими овочами літа. Заправка з кінзою і лимонним соком настільки проста, але додає неймовірний свіжий аромат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з креветками" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії101 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Промокніть сухі, попередньо очищені креветки паперовими рушниками і покладіть їх в середню миску.

Крок - 1
02

Додайте в миску з креветками суміш спецій до риби, попередньо очищені від лушпиння і видавлені через чеснокодавку зубчики часнику, дрібку солі і перемішайте, щоб всі інгредієнти об'єдналися.

Крок - 2
03

Помістіть велику антипригарну каструлю на середній вогонь. Додайте трохи вершкового масла і, як тільки воно розтане і нагріється, покладіть промариновані креветки в один шар. Обсмажуйте креветки, перевертаючи, 2 хвилини з кожного боку або просто до готовності. Перекладіть обсмажені креветки на тарілку і відставте в сторону.

Крок - 3
04

Промийте під проточною водою, відіжміть і за допомогою гострого ножа наріжте головку салату ромен. Ви повинні в кінцевому підсумку отримати практично однакові скибочки салату. Перекладіть нашаткований салат у велику миску.

Крок - 4
05

Тепер додайте в миску попередньо вимиті і нарізані невеликими шматками помідори, тонко нарізану, заздалегідь очищену від лушпиння червону цибулю.

Крок - 5
06

Тепер покладіть, заздалегідь помиті і нарізані невеликими кубиками свіжі огірки, звільнений від кісточки, і подрібнений тонкими півкільцями авокадо і трохи кукурудзи (можна використовувати консервовану). Викладайте всі інгредієнти салату невеликими доріжками на блюді.

Крок - 6
07

Для приготування заправки: в глибоку миску вичавіть з свіжого лимона досить багато соку, а потім додайте попередньо вимитої і дрібно нарізаної свіжою кінзи, і ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Потім додайте трохи оливкового масла, рясно посоліть вміст, приперчіть чорним меленим перцем і добре все перемішайте. Полийте підготовленою заправкою раніше викладений салат з креветками, перемішайте все і подавайте до столу. Такий ситний салат можна подавати навіть до обіду.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1 Полунична грядка 25 3 2 з 5 - детальніше -
Суп харчо - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо 50 5 2 з 5 - детальніше -
Фруктовий смузі з м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий смузі з м’ятою 30 1 2 з 5 - детальніше -