Салат з крабовими паличками та рисом - ідеальна страва для вечері в домашніх умовах. Цей вершковий салат легко готувати, а нагодувати можна цілу юрбу.
Почніть з приготування рису. Помістіть невелику каструлю з водою на плиту (дотримуйтесь пропорції при варінні) і закип'ятіть. Засипте в киплячу воду заздалегідь вимочений рис і варіть, до повного приготування. Засипте відварений рис в глибоку миску, де будете змішувати майбутній салат.
Тим часом відкрийте банку цукрової кукурудзи та злийте з неї сік. Викладіть на обробну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте крабові палички (краще вибирати незаморожений продукт, щоб палички були менш водянисті) невеликими кільцями.
Далі промокніть паперовим рушником або трохи просушіть мариновані (солоні) огірки, наріжте їх невеликими кубиками або півкільцями і відправте в миску до рису. Засипте так само в миску раніше подрібнені крабові палички і консервовану кукурудзу. Можна також додати до решти інгредієнтів нашатковану зелену цибулю, але це за бажанням.
Далі відправте на плиту невелику каструлю, налийте в неї трохи води і доведіть до кипіння. Покладіть в киплячу воду курячі яйця і відваріть, до повної готовності, близько 10-12 хвилин. Потім відправте відварені яйця в холодну воду, легко очистіть від шкаралупи і за допомогою овочерізки або просто виделкою подрібніть продукт до пюре. Надішліть подрібнене яйце в миску до решти продуктів.
Далі залийте в миску майонез високої жирності, сметану (краще, якщо домашнього приготування), засипте сіль і чорний мелений перець і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Охолодіть готовий салат з крабовими паличками в холодильнику (залиште на ніч) перед подачею на стіл. Прикрасьте салат зеленю петрушки і насолоджуйтеся.
Випадкові рецепти