Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Салат з індичкою

( 4.8857 4 535 35 оцінок)

3129 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Сьогодні збираємося показати вам, як приготувати рецепт салату з індички, який буде не тільки смачним, але і корисним для здоров'я і ідеально відповідним для дієти. Інгредієнти досить прості, але один, зокрема, робить цей салат смачним, текстурованим і ситним. Як ви вже здогадалися, ми говоримо про індичку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з індичкою" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири11.5 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії153 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Додайте попередньо нарізаний тонкими скибочками бекон в холодну сковорідку, відправте на плиту, потім включите вогонь до середнього. Обсмажуйте бекон, поки він не почне виділяти жир, потім переверніть на іншу сторону, всього близько 6-7 хвилин, щоб утворилася красива і хрумка скоринка. Відкладіть обсмажений бекон на паперовий рушник, щоб усунути зайвий жир.

Крок - 1
02

В ту ж саму розігріту сковороду покладіть великий нерозрізаний шматок індички (можна використовувати курку), приправте сіллю і чорним меленим перцем і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору і усунення рожевості всередині (внутрішня температура повинна досягати 165 градусів). Відкладіть обсмажену індичку на дошку і залиште на 5 хвилин, потім наріжте м'ясо на шматочки досить великого розміру.

Крок - 2
03

У велику миску викладіть попередньо вимитий і крупно нашаткований салат, а потім зверху покладіть шматки нарізаної індички. Тепер викладіть уздовж доріжкою в тарілці раніше обсмажений і дрібно нарізаний бекон.

Крок - 3
04

Далі помістіть маленьку каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. Покладіть в неї курячі яйця і відваріть до готовності, близько 10 хвилин. Потім очистіть зварені яйця від шкаралупи і переріжте кожне навпіл. Покладіть часточки яєць в миску до решти продуктів.

Крок - 4
05

Далі викладіть вимиті і порізані шматочками помідори, подрібнений тонкими кільцями огірок і півкільця авокадо (ви можете замінити овочі своїми улюбленими інгредієнтами, такими як солодкий перець, ріпчаста цибуля, подрібнена морква і т. д).

Крок - 5
06

Посипте все мигдальними пластівцями (можна ще використовувати подрібнений в порошок волоський горіх), потім збризніть рясно оливковою олією і полийте невеликою кількістю яблучного оцту.

Крок - 6
07

Приправте готовий салат з індичкою сіллю і чорним меленим перцем за смаком і акуратно перемішайте. Насолоджуйтесь!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вінегрет без квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет без квашеної капусти 45 4 3 з 5 - детальніше -
Біляші на воді - покроковий рецепт, фото 1 Біляші на воді 65 3 3 з 5 - детальніше -