Укр
Рус
Прості салати Салати Корейська кухня

Салат з буряка по-корейськи


- переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Салат з буряка по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Дієта: Здорове харчування, Для схуднення, Веганські, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат з буряка по-корейськи - проста і смачна закуска, яка швидко готується і ще швидше з'їдається. Основні інгредієнти салату - буряк і яблука. Заправка робиться на основі оливкового масла, лимонного соку і меду. Виходить легка страва, яка ідеально підійде тим, хто прагне схуднути.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з буряка по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки0.6 гр.
  • Жири9.6 гр.
  • Вуглеводи9.4 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Особливість цього корейського салату в тому, що буряк в ньому використовується в сирому вигляді. Вимийте його, просушіть і очистіть від шкірки. Найзручніше це зробити ножем-економкою.

Крок - 1
02

Яблуко вимийте і висушіть. Наріжте буряк тонкою соломкою (жульєном). Оскільки сирий буряк жестковатий, важливо зробити соломку тоншою.

Крок - 2
03

Яблуко розріжте навпіл і видаліть серцевину. Подрібніть яблуко такою ж соломкою, як буряк. Шкірку очищати не потрібно.

Крок - 3
04

Приготуйте заправку для салату. Спочатку спробуйте буряк і яблуко на смак і залежно від їх солодкості відрегулюйте кількість меду.

Крок - 4
05

Лимон вимийте, просушіть і розріжте навпіл. У ємність з медом влийте оливкову олію. Посоліть і поперчіть за смаком. Видавіть з лимона сік, додайте в заправку і перемішайте.

Крок - 5
06

Зберіть салат. Нарізані буряки і яблуко перекладіть в миску для змішування. Полийте раніше приготовленою заправкою і перемішайте для рівномірного розподілу інгредієнтів.

Крок - 6
07

Вітамінний салат з буряка по-корейськи готовий. Дайте йому 10-15 хвилин настоятися - і подавайте на стіл. Страва проста, гарна, легка, смачна і дуже корисна. Вона допоможе підтримати сили в період весняного авітамінозу. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рисова каша з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша з сухофруктами 65 5 2 з 5 - детальніше -
Біляші у фритюрниці - покроковий рецепт, фото 1 Біляші у фритюрниці 75 3 3 з 5 - детальніше -
Томатний суп-пюре класичний - покроковий рецепт, фото 1 Томатний суп-пюре класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -