Укр
Рус
Швидкі салати Салати Азербайджанська кухня

Салат Тбілісі

( 4.8500 4 520 20 оцінок)

3182 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Салат Тбілісі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азербайджанська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею і свининою, легко готувати - виходить дуже смачним. З цим салатом ви порадуєте всіх гостей - знаменитий тбіліський салат!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Тбілісі" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свиняче м'ясо сполосніть проточною водою. Краще взяти або вирізку, або шматок, в якому немає жиру і хрящів. Свинину необхідно відварити. Покладіть м'ясо в каструлю, налийте води стільки, щоб вона повністю покрила шматок. Варіть на середньому вогні до м'якості. Готове м'ясо вийміть з бульйону, остудіть.

Крок - 1
02

Приготуйте глибоку миску, в якій зручно буде перемішувати всі інгредієнти для салату. Відкрийте банку з консервованою червоною квасолею. Злийте маринад і промийте квасолю під проточною водою, помістивши її в сито. Висипаючи квасолю в миску.

Крок - 2
03

Потім наріжте свиняче м'ясо. Спочатку на слайси, а вже потім соломкою товщиною 0,5x0,5 сантиметри. Нарізайте м'ясо поперек волокон і тільки дуже гострим ножем, щоб брусочки вийшли з рівними краями.

Крок - 3
04

Червоний солодкий перець і перець чилі сполосніть. Розріжте навпіл. Вийміть плодоніжки і витрусіть насіння. Виріжте акуратно білі перетинки. Наріжте солодкий перець соломкою 0,5 сантиметра, чилі наріжте тонкими смужками і покладіть нарізку в миску.

Крок - 4
05

Ядра волоських горіхів підсмажте на сухій сковорідці або просушіть в розігрітій духовці до 150 градусів. Подрібніть горіхи ножем або помістіть їх в щільний пакет і прокатайте качалкою, поки вони не перетворяться на крихту. Подрібнені горіхи покладіть в миску.

Крок - 5
06

Очистіть червону цибулю. Наріжте її тонкими півкільцями. Покладіть в окрему ємність. Додайте до цибулі половину, від загальної кількості, яблучного оцту і кип'ячену воду, що остигнула. Перемішайте ложкою і залиште на 10 хвилин маринуватися.

Крок - 6
07

Через 10 хвилин злийте маринад з цибулі. Висипте її в миску до решти продуктів для салату. Наріжте дрібно зелень петрушки і також покладіть в миску. Також додайте нарізаний часник, сіль, чорний мелений перець, оливкову олію, і яблучний оцет.

Крок - 7
08

За допомогою двох ложок, перемішайте салат "Тбілісі", перекладіть в тарілку для подачі і почастуєте гостей або своїх рідних. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Біфштекс зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс зі свинини 45 2 2 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма в лаваші - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма в лаваші 55 2 3 з 5 - детальніше -