Укр
Рус
Швидкі салати Салати Українська кухня

Салат столичний з м’ясом

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

1656 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат столичний з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат столичний з м'ясом за нашим рецептом можна приготувати на святковий стіл і він точно буде з'їдений в першу чергу. М'ясо та яйця зроблять цей салат ситним, кукурудза і ананас - соковитим і солодким, свіжий селера додасть свіжості і незвичайного смаку, а заправка з майонезу, йогурту і часнику додасть пікантності та аромату.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат столичний з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії127 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Будь-який салат простий він чи складний вимагає заправку або соус. Для приготування заправки для салату «Столичний з м'ясом» візьміть глибоку ємність і покладіть в неї: йогурт натуральний, майонез, подрібнений часник (пропустіть через прес або дрібно покришіть), додайте сіль за смаком і приправте чорним меленим перцем. Все ретельно перемішайте ложкою або вінчиком, щоб добре розчинилася сіль. Поки відставте в сторону.

Крок - 1
02

Тепер вам необхідно підготувати решту продуктів для салату. Зваріть яйця. У киплячу, підсолену воду, опустіть яйця, варіть 10 хвилин, щоб вони були круто. Потім залийте холодною водою і дайте охолонути. Очистіть від шкаралупи і наріжте смужками.

Крок - 2
03

Відкрийте консервовану кукурудзу і злийте рідину. Висипте необхідну кількість в глибоку ємність, де будете перемішувати салат.

Крок - 3
04

Консервований ананас можете купити вже порізаний шматочками або кружечками і потім його порізати. Висипати до кукурудзи.

Крок - 4
05

Стебла свіжої селери помийте і обсушіть паперовим рушником, наріжте не надто тонкими шматочками поперек стебла і відправте в ємність.

Крок - 5
06

Також додайте нарізані яйця. Далі займіться шинкою. Наріжте її тонкими смужками або кубиками. Якщо на ній є жир його краще зрізати. Перекладіть в ємність. (Замість шинки можна використовувати копчену або відварну курячу грудку, смак салату трохи зміниться, але буде не менш смачним).

Крок - 6
07

Зелень петрушки промийте під проточною водою і обсушіть. Наріжте не дуже дрібно. І висипте в салат.

Крок - 7
08

Тепер візьміть заправку, приготовану раніше, і вилийте в ємність з іншими компонентами салату. Все добре перемішайте. Заправка з додаванням часнику додасть пікантності та неординарності цьому салату. Вам обов'язково сподобається.

Крок - 8
09

Подавайте на стіл, розклавши в невеликі салатниці. Зверху прикрасьте гілочками петрушки. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадний Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний Фондан 30 2 2 з 5 - детальніше -
Салат Десяточка - покроковий рецепт, фото 1 Салат Десяточка 90 2 3 з 5 - детальніше -
Лаваш в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш в домашніх умовах 140 1 3 з 5 - детальніше -
?>