Укр
Рус
Салати овочеві Салати Російська кухня

Салат столичний з маринованими огірками

( 4.9444 4 518 18 оцінок)

1535 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат столичний з маринованими огірками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Легкий салат з курячими стегнами, приготованими на сковороді з винним оцтом, охолодженими і об'єднаними з салатом зі свіжих і маринованих овочів, тому цей салат багатий, поживний, але легкий і свіжий, ідеально підходить для спекотних літніх днів. Але, я запевняю, що салат столичний з маринованими огірками настільки підкорить вас, що ви також захочете готувати його в усі пори року, можливо, з додаванням невеликої кількості майонезу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат столичний з маринованими огірками" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири6.1 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику сковорідку помістіть на плиту, налийте в неї оливкову олію і добре розігрійте. Покладіть в гаряче масло неочищені від лушпиння зубчики часнику, гілочки розмарину і лавровий лист.

Крок - 1
02

Далі додайте в сковорідку червоний перець чилі (можна цілим, а можна порізати на дрібні шматочки), гілочку орегано і зменшіть вогонь до середнього.

Крок - 2
03

Потім покладіть в сковорідку з приправами попередньо вимиті, а потім просушені паперовим рушником курячі стегна. Обсмажуйте м'ясо приблизно по 2 хвилини з кожного боку, до появи легкої золотої кірки.

Крок - 3
04

Потім полийте обсмажену курку невеликою кількістю винного оцту, залийте водою (в повному обсязі покривши м'ясо) і, накривши кришкою, залиште томитися вміст сковороди, приблизно на 10 хвилин.

Крок - 4
05

Далі посипте протушені стегна паприкою, каррі, добре посоліть і, знову накривши ємність кришкою, продовжуйте смажити м'ясо до випаровування всієї рідини в сковороді і утворення коричневої, хрусткої кірки на курці. Зніміть сковороду з вогню і відставте м'ясо остигати.

Крок - 5
06

Тепер помийте проточною водою молоду капусту, трохи просушіть і на обробній дошці досить крупно наріжте. Помістіть нарізану капусту в миску, де будете змішувати майбутній салат.

Крок - 6
07

Далі помийте холодною водою помідори черрі, промокніть паперовим рушником і переріжте кожен на дві частини. Потім поріжте кільцями попередньо відварені і очищені від шкаралупи курячі яйця.

Крок - 7
08

Отже, починайте формувати сам салат. У миску до вже нашаткованої капусти додайте паростки сої, викладіть красиво по периметру страви, раніше нарізані часточки черрі.

Крок - 8
09

Далі укладіть в миску порізані курячі яйця, попередньо розібране на досить великі скибочки куряче стегно.

Крок - 9
10

Потім додайте в миску до решти інгредієнтів консервовану цибулю (бажано, якщо це буде цибуля в маринаді з оцтом і зовсім дрібного розміру). Покладіть так само в ємність заздалегідь нарізані кільця маринованого огірка і перемішайте.

Крок - 10
11

Але цей салат можна подавати і, не змішуючи в загальній мисці, а перемішати вже, коли будете викладати порційно. Отже, готовий салат столичний з маринованими огірками подавайте на стіл і радуйте своїх рідних.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чахохбілі з індички - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі з індички 60 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з цибулі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з цибулі 45 4 3 з 5 - детальніше -