Укр
Рус
Салати з мясом Салати Російська кухня

Салат столичний з ковбасою

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2207 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат столичний з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Сказати точно чим відрізняється салат Олів'є »від салату Столичного важко, але все-таки це не одне і теж. У класичному варіанті столичного салату присутня відварна курятина і, звичайно ж, солоні огірки. Але якщо ви хочете внести якесь нововведення і зробити вашу страву більш легкою і свіжою, пропоную внести якісь зміни. Спробуйте приготувати салат столичний з ковбасою і ваші святкові застілля ні за що не зможуть обійтися без цієї смачної, ситної їжі, до того ж може стати візитною карткою ваших свят.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат столичний з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії122 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою головного інгредієнта цієї страви - ковбасою. Для майбутнього салату краще використовувати варену «лікарську» (але якщо немає, то підійдуть і сардельки). Отже, варену ковбаску викладіть на обробну дошку, наріжте дрібними кубиками і відправте в глибоку миску, де будете надалі змішувати салат.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю, як можна дрібніше подрібніть її і помістіть в невелику миску. Потім залийте нарізану цибулю теплою водою і залиште на час, для видалення зайвої гостроти і аромату овоча.

Крок - 2
03

Тепер мариновані хрусткі огірки викладіть на обробну дошку гострим ножем наріжте маленькими кубиками, а потім відправте в миску до нарізаної ковбаси.

Крок - 3
04

Тепер відіжміть за допомогою сита або марлі замочену ріпчасту цибулю і відправте її в миску до решти подрібнених продуктів.

Крок - 4
05

Далі посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем, потім залийте в миску майонез високої жирності (бажано, якщо він буде домашнього приготування), трохи гірчиці і добре перемішайте до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 5
06

Тепер помістіть неглибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Потім покладіть в киплячу воду курячі яйця і варіть близько 12 хвилин, до повного приготування. Далі викладіть відварені яйця в холодну воду для того, щоб вони надалі краще звільнялися від шкаралупи.

Крок - 6
07

Тепер очистіть охолоджені курячі яйця від шкаралупи і за допомогою спеціальної овочерізки подрібніть їх. Можна просто порізати на дошці дрібними квадратами. Потім відправте в миску до вже змішаних продуктів.

Крок - 7
08

Залийте в миску з майбутнім салатом трохи розсолу, ще трохи приперчіть чорним меленим перцем і ще раз все ретельно перемішайте.

Крок - 8
09

Цей салатик вже давно увійшов в наше меню під певною назвою. Отже, готовий салат «столичний» з ковбасою подавайте до столу, намазав на свіжий білий хліб зі свіжими томатами і зеленню.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з вершками 50 6 3 з 5 - детальніше -
Гаспачо з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з креветками 50 4 3 з 5 - детальніше -
Печеня зі свинини в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Печеня зі свинини в мультиварці 95 6 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з брокколі з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з брокколі з вершками 55 6 3 з 5 - детальніше -