Укр
Рус
Соняшник Салати Німецька кухня

Салат Соняшник з курки з чіпсами

( 4.7727 4 522 22 оцінки)

2454 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат Соняшник з курки з чіпсами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня, Українська кухня, Литовська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Приготовлені страви повинні бути не тільки смачними, а й красиво оформленими. Пропонуємо вам рецепт чудового салату, який схожий на соняшник.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Соняшник з курки з чіпсами" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш, ніж почати готувати салат, зробіть наступне. У каструлю наберіть воду і киньте трохи солі. Виберіть потрібну кількість невеликих морквин і відправте в каструлю. Варіть на маленькому вогні до м'якості. В окремій каструлі зваріть круто курячі яйця.

Крок - 1
02

Куряче філе помийте під краном і обсушіть. На кухонній дошці наріжте м'ясо спочатку пластинками, а потім на більш дрібні шматочки.

Крок - 2
03

Печериці ретельно помийте під проточною водою і обсушіть. При бажанні можна почистити. На кухонній дошці наріжте гриби дрібними кубиками.

Крок - 3
04

Дістаньте сковорідку і поставте на невеликий вогонь. Киньте шматочок вершкового масла. Коли масло розтопиться, відправте в сковорідку подрібнене куряче філе. Трохи посоліть. Помішуючи, смажте куряче філе до готовності, але сильно не підрум'янюємо. Готове м'ясо пересипте в миску.

Крок - 4
05

Додайте ще трохи вершкового масла в сковорідку і знову поставте її на вогонь. Надішліть подрібнені шампіньйони. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем за смаком. Періодично помішуючи, підсмажте гриби до готовності.

Крок - 5
06

Зварену і остигнулу моркву очистіть від шкірки. Натріть на великій тертці і помістіть в окрему тарілку. Візьміть шматочок твердого сиру і також натріть його на крупній тертці.

Крок - 6
07

У глибокій мисці з'єднайте сметану з майонезом і ретельно перемішайте. Для того, щоб зручніше було наносити з цієї суміші сіточку, пересипте її в невеликій кульок і відріжте куточок.

Крок - 7
08

Зварені круто яйця очистіть від шкаралупи і розріжте кожне навпіл. Відокремте білки від жовтків. Жовтки складіть в окрему тарілку.

Крок - 8
09

Коли всі інгредієнти підготовлені, займіться складанням салату. Вам знадобиться велика плоска тарілка. На її дно рівномірним шаром викладіть шматочки курячого філе. Нанесіть сіточку з суміші майонезу та сметани.

Крок - 9
10

Наступний шар - терта морква. Зверху на моркву натріть яєчний білок. Знову нанесіть сіточку з майонезно - сметанної суміші і ложкою трохи розмажте.

Крок - 10
11

Далі викладіть частину натертого сиру. Цибулю - шалот помийте під краном і обсушіть. Наріжте тонкими кільцями і розкладіть поверх сиру. Зверху на цибулю викладіть підсмажені гриби.

Крок - 11
12

Нанесіть шар суміші сметани і майонезу поверх грибів і акуратно розмажте ложкою. Далі викладіть залишений сир. Жовтки подрібніть і посипте ними верх салату.

Крок - 12
13

Маслини без кісточок розріжте навпіл уздовж. Рівномірно викладіть їх зверху на жовтки. І в самому кінці для прикраси вам знадобляться чіпси. За смаком вони можуть бути будь-які. А ось за розміром - вибирайте приблизно однакові. По краю тарілки один біля одного вставте чіпси, вони будуть грати роль пелюсток. Салат «Соняшник» готовий. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет 90 4 3 з 5 - детальніше -
Лимонне суфле - покроковий рецепт, фото 1 Лимонне суфле 70 2 2 з 5 - детальніше -
Фаршировані помідори в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані помідори в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з капусти - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з капусти 50 3 3 з 5 - детальніше -