Салат з нуту і авокадо "Секрет молодості" - страва без сезону, гарна протягом всього року, підходить для всіх, без глютену, веганська, з низьким вмістом калорій, ідеально підходить для тих, хто на дієті. Салат з нуту і авокадо є ідеальною стравою для тих, хто хоче їсти здорову їжу, не надто багато часу на кухні, якщо тільки ви не хочете варити нут.
Дуже легко приготувати салат з нуту і авокадо зі свіжими овочами і насінням льону або змішаними, в залежності від того, що є. Приготуйте цей салат з консервованим нутом, але якщо ви хочете, щоб він був ще більш особливим, ви можете відварити нут самостійно, щоб надати йому ще більше ароматів. Отже, помийте консервований нут, добре його просушіть і помістіть у велику миску.
Тепер акуратно очистіть авокадо, просто розріжте його навпіл і поверніть обидві частини, щоб швидко видалити центральне насіння. Очистіть шкірку і наріжте авокадо на обробній дошці дрібними кубиками або шматочками.
Приготуйте кучері з моркви і селери, просто використовуйте картоплечистку, щоб нарізати овочі тонкими смужками, і залиште їх у холодній воді, до подальшого використання.
Тим часом покладіть попередньо вимиті і нарізані невеликими шматочками помідори черрі в миску з нутом.
Далі помістіть в миску до решти інгредієнтів раніше підготовлений авокадо, додайте попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень рукколи (можете використовувати на свій смак), посоліть все, полийте оливковою олією і добре перемішайте, до об'єднання продуктів.
Тепер прикрасьте перемішаний салат «Секрет молодості» раніше підготовленими завитками з моркви і селери, посипте рясно насінням кунжуту, більше не потрібно нічого додавати, щоб приготувати повноцінну, легку, корисну страву, яка ідеально підходить для будь-якого випадку, навіть для швидкої їжі, в ньому є відмінний смак і легкість. Якщо ви хочете додати хліб до своєї їжі, ми рекомендуємо білий хліб або багет, дуже легкий і свіжий.
Випадкові рецепти