Укр
Рус
Салати з сиром Салати Російська кухня

Салат Принц

( 4.7826 4 523 23 оцінки)
2955 - переглядів
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Салат Принц - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

У наш час кулінарія настільки насичена достатком усіляких страв, що здивувати когось чимось просто нереально. І якщо господиня на своїй кухні воістину господиня, то навіть повсякденний обід або вечеря часто перетворюється в свято. І навіть такі смачні та поживні страви, як салати, готуються часто, не чекаючи будь-якого торжества. Досить популярним різновидом серед них можна вважати салат Принц, рецептів якого теж величезна кількість. Як і багато кулінарних шедеврів, салат теж має свою родзинку, тому навіть сама назва говорить за себе. За нашим рецептом ви зможете легко впоратися із завданням приготування, а їдці однозначно оцінять смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Принц" (на 100 грам)

  • Білки14.6 гр.
  • Жири25 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії299 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основні інгредієнти такого салату використовуються у всіх рецептах, а ось деякі можуть змінюватися, виходячи зі смаків і уподобань кулінарів. Тисячі людей в світі дуже часто використовують в свій раціон яловичину, приготовлену в найрізноманітніших видах. Так ось, уявіть собі, ми будемо готувати салат Принц, використовуючи в якості основного інгредієнта яловиче м'ясо. Запевняю вас, якщо ви навчитеся готувати таку закуску за нашим рецептом, будете робити її до кожного свята, замінивши найпопулярніші і звичні салати. З урахуванням того, що м'ясо нам знадобиться в відварному вигляді, процес варіння можна зробити заздалегідь, щоб не витрачати час на приготування. Для цього візьмемо яловичу м'якоть без прожилок і плівок, відварюємо в підсоленій воді до готовності і охолоджуємо. Потім розриваємо його руками на волокна і викладаємо на красиве блюдо або салатник.

Крок - 1
02

Ядра волоських горіхів трохи підсмажуємо на сухій сковороді або підсушуємо в духовці і дрібно нарізаємо.

Крок - 2
03

Викладене на блюдо м'ясо поливаємо майонезом, утворивши своєрідну сіточку і посипаємо шаром подрібнених волоських горіхів. Зверху також перемащуємо майонезом.

Крок - 3
04

Твердий сир тремо на середній тертці і викладаємо наступним шаром салату.

Крок - 4
05

Курячі яйця варимо в солоній воді круто, охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи і тремо на тертку. Далі потерті яйця кладемо в тарілку з салатом поверх сиру. Ложкою розподіляємо по всій поверхні і трохи притискаємо, сформувавши своєрідною гіркою.

Крок - 5
06

Добре поливаємо майонезом, яким змащуємо верх салату. Зверху знову засипаємо потертим сиром.

Крок - 6
07

Чорні маслини без кісточок ріжемо уздовж навпіл і викладаємо ці половинки на блюдо з салатом красивою гіркою. Також укладаємо по одній часточці маслин по кутах салатника, які зверху потрушуємо натертим сиром. Перед подачею до столу салат Принц поміщаємо в холодильник на півгодини.  

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Салат з авокадо і чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат з авокадо і чорносливом 20 2 2 з 5 - детальніше -
Бублики з м’ясом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Бублики з м’ясом в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -