Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Салат обжорка з курячою грудкою

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

1858 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат обжорка з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салати - кращий спосіб поєднання різних інгредієнтів, завдяки яким ми отримуємо дивовижні поєднання різних смаків. Кожен може безмежно фантазувати, створюючи смачні салатні чудеса. Салат обжорка з курячими грудками на основі майонезу з додаванням яєць, яблук, кукурудзи, цибулі-порею, маринованих огірків і рису - ідеальна пропозиція для будь-якого випадку, для роботи, для сніданку, вечері або домашнього прийому.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат обжорка з курячою грудкою" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи6 гр.
  • Калорії97 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику каструлю з трохи підсоленою водою помістіть на плиту і доведіть до кипіння. Засипте в киплячу воду білий рис і відварюйте  до повної готовності, близько 15 хвилин. Потім остудіть його і викладіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Далі відправте неглибоку каструлю з водою на плиту і закип'ятыть. Потім покладіть куряче філе в окріп і відваріть. Готовність м'яса перевірте, проткнувши його ножем. Якщо в філе зникла всередині рожевысть і м'ясо легко проколюється, значить готове. Потім наріжте відварене філе невеликими шматочками і відправте в миску до рису.

Крок - 2
03

Тепер виберіть кисло-солодкого сорту яблука, помийте під проточною водою, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці подрібніть на дрібні квадрати. Яблука теж помістіть в миску.

Крок - 3
04

Далі наріжте дрібно заздалегідь вимиту цибулю-порей і також відправте в ємність до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Далі поставте на вогонь каструлю з водою і закип'ятіть. Покладіть в киплячу воду курячі яйця і варіть близько 12 хвилин, до повної готовності. Потім залийте відварені яйця холодною водою і, остудивши, очистіть від шкаралупи. Тепер наріжте варені яйця невеликими кубиками і засипте їх в миску до решти продуктів.

Крок - 5
06

Потім викладіть мариновані огірки на кухонну дошку, подрібніть і теж відправте в ємність до майбутнього салату.

Крок - 6
07

Далі засипте в миску консервовану кукурузку і ретельно все змішайте, щоб всі продукти об'єдналися між собою. Потім додайте в ємність майонез, рясно все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ще раз все добре перемішайте.

Крок - 7
08

Тепер викладіть салат обжорка з курячими грудками на красиву тарілку, прикрасьте зеленим базиліком і поспішайте подавати до столу. Ця страва послужить вам і як основна, адже вона включає в себе такі ситні і досить калорійні інгредієнти. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка на курячому бульйоні - покроковий рецепт, фото 1 Солянка на курячому бульйоні 65 6 4 з 5 - детальніше -
Ароматні курячі крильця - покроковий рецепт, фото 1 Ароматні курячі крильця 50 3 3 з 5 - детальніше -