Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Салат обжорка з беконом шарами

( 4.7222 4 518 18 оцінок)

1638 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат обжорка з беконом шарами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей чудовий рецепт салату обжорка з беконом шарами - ідеальна страва для святкових обідів або частувань.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат обжорка з беконом шарами" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помийте ретельно під проточною водою листя салату і викладіть на обробну дошку, щоб трохи просохли. Потім гострим ножем наріжте листя досить великими частинами. Покладіть нарізані листя першим шаром майбутнього салату в красиве блюдо.

Крок - 1
02

Далі викладіть шар консервованого зеленого горошку. Якщо захочете використовувати розморожений горох, то його обов'язково попередньо потрібно відварити до повної готовності і охолодити.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Посипте подрібненою цибулею шар зеленого горошку. Багато хто в цьому салаті попередньо замочують цибулю в розведеній воді з оцтом для усунення зайвої гостроти. Але ми все ж пропонуємо зупинитися на варіанті зі свіжою цибулею.

Крок - 3
04

Потім помийте холодною водою селеру, наріжте дрібними часточками і викладіть її в блюдо поверх подрібненої цибулі.

Крок - 4
05

Далі помістіть невелику сковороду на плиту і добре розігрійте. Бекон наріжте досить великими шматками і відправте в розігріту сковорідку. Обсмажуйте бекон, постійно мішаючи, близько 10 хвилин, до утворення легкої хрусткою кірки. Потім охолодіть бекон і помістіть в блюдо наступним шаром.

Крок - 5
06

Невелику каструлю з водою помістіть на плиту і доведіть до кипіння. Закиньте в киплячу воду курячі яйця і відварюйте близько 12 хвилин, до стану вкруту. Потім охолодіть яйця, очистіть від шкаралупи і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками. Викладіть подрібнені яйця наступним шаром.

Крок - 6
07

Далі залийте в блюдо поверх всіх інгредієнтів майонез (бажано, якщо домашнього приготування і високої жирності) і рясно посипте все цукром.

Крок - 7
08

Далі на самій дрібній тертці натріть твердий сир і притрусіть їм самий верхній шар багатошарового салату. Надішліть страву на час в холодильник, а потім подавайте прекрасний багатошаровий салат обжорка з беконом до обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хек тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Хек тушкований з овочами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Ачма - покроковий рецепт, фото 1 Ачма 90 4 3 з 5 - детальніше -
Пісний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Пісний цибулевий суп 40 5 3 з 5 - детальніше -
Пастрома з курячих грудок - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з курячих грудок 50 4 3 з 5 - детальніше -