Салат «Обжорка» поєднує ніжну відварну курятину з пряною морквою по-корейськи і хрусткими маринованими огірочками. Це безпрограшна комбінація інгредієнтів створює неймовірний смак. Такий салат стане прикрасою столу і складе гідну конкуренцію традиційному олів'є. Як готується «Обжорка», читайте в рецепті.
Куряче філе вимийте і відправте в каструлю. Влийте воду, посоліть за смаком і поставте каструлю на плиту. Відваріть курку до готовності. Під час приготування знімайте піну, яка утворюється на поверхні бульйону.
Готову курку перекладіть на тарілку і остудіть. Твердий сир наріжте тонкою соломкою. Такою ж соломкою подрібніть мариновані огірки.
Остигнуле куряче філе теж наріжте соломкою.Відправте нарізані інгредієнти салату в миску для змішування.
З консервованої кукурудзи злийте рідину і покладіть зерна в миску з іншими продуктами.
Туди ж відправте морквину по-корейськи. Заправте салат майонезом. Посоліть і поперчіть за смаком.
Перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу. Залиште салат настоюватися на пару годин, щоб продукти «подружилися» між собою, а потім подавайте на стіл. Салат «Обжорка» виглядає дуже красиво. Він яскравий і апетитний. Відварна курятина і твердий сир роблять його ситним. Мариновані огірки і кукурудза надають свіжість.
Випадкові рецепти