Укр
Рус
Салати з морепродуктами Салати Чеська кухня

Салат "Ніженка" з крабовими паличками

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

1009 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат "Ніженка" з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Ще один простий і дуже смачний салат для свята або сімейної вечері. Готується така страва швидко, а з'їдається ще швидше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат "Ніженка" з крабовими паличками" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії89 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Крабові палички очистіть від плівки і наріжте невеликими шматочками. Моркву відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкірки і наріжте кубиками.

Крок - 1
02

Огірок і зелену цибулю ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть. Огірок наріжте кубиками, а пряність дрібно наріжте.

Крок - 2
03

За бажанням, можна використовувати в страві ріпчасту цибулю. Перед додаванням його в салат, подрібніть кубиками і обдайте окропом. Це позбавить цибулю від гіркоти.

Крок - 3
04

Яйця покладіть в сотейник і залийте холодною водою. Поставте на плиту і на середньому або сильному вогні доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і дайте їм потроху кипіти протягом 10-12 хвилин. Після закінчення зазначеного часу, залийте яйця крижаною водою і дочекайтеся охолодження. Очистіть яйця від шкаралупи і наріжте кубиками.

Крок - 4
05

Всі подрібнені інгредієнти викладіть у велику глибоку миску. З консервованої кукурудзи злийте рідину і додайте зерна в загальну масу.

Крок - 5
06

Посоліть суміш і перемішайте. Додайте майонез. Можна використовувати магазинний або домашній продукт будь-якої жирності. Якщо ви з якихось причин не вживаєте майонез, його можна замінити густою жирною сметаною. За смаком можна додати дрібно нарізану свіжу петрушку або кріп.

Крок - 6
07

Викладіть страву в глибокий салатник і подавайте на стіл до основних страв. Щоб зробити подачу салату ще більш ефектною, викладайте інгредієнти шарами за допомогою спеціальної рознімної форми. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Панкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі 30 4 2 з 5 - детальніше -
Торт Пінчер кучерявий - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пінчер кучерявий 80 7 4 з 5 - детальніше -
Манник з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Манник з сиром 80 3 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з кролика - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з кролика 35 2 2 з 5 - детальніше -