Ще один простий і дуже смачний салат для свята або сімейної вечері. Готується така страва швидко, а з'їдається ще швидше.
Крабові палички очистіть від плівки і наріжте невеликими шматочками. Моркву відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
Огірок і зелену цибулю ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть. Огірок наріжте кубиками, а пряність дрібно наріжте.
За бажанням, можна використовувати в страві ріпчасту цибулю. Перед додаванням його в салат, подрібніть кубиками і обдайте окропом. Це позбавить цибулю від гіркоти.
Яйця покладіть в сотейник і залийте холодною водою. Поставте на плиту і на середньому або сильному вогні доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і дайте їм потроху кипіти протягом 10-12 хвилин. Після закінчення зазначеного часу, залийте яйця крижаною водою і дочекайтеся охолодження. Очистіть яйця від шкаралупи і наріжте кубиками.
Всі подрібнені інгредієнти викладіть у велику глибоку миску. З консервованої кукурудзи злийте рідину і додайте зерна в загальну масу.
Посоліть суміш і перемішайте. Додайте майонез. Можна використовувати магазинний або домашній продукт будь-якої жирності. Якщо ви з якихось причин не вживаєте майонез, його можна замінити густою жирною сметаною. За смаком можна додати дрібно нарізану свіжу петрушку або кріп.
Викладіть страву в глибокий салатник і подавайте на стіл до основних страв. Щоб зробити подачу салату ще більш ефектною, викладайте інгредієнти шарами за допомогою спеціальної рознімної форми. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти