Дізнайтеся, як приготувати смачний салат з копченої курки. Швидко і легко, без особливого приготування, ідеально підходить для літа. Відкрийте для себе інгредієнти, процедури, хитрості і поради.
Щоб приготувати цей салат з копченою куркою, почніть з підготовки овочів: очистіть болгарський жовтий перець (якщо хочете, ви також можете використовувати зелений перець, він додасть вашому салату ще більше кольору, його можна знайти на будь-якому ринку або в магазині), поріжте його навпіл і видаліть обережно насіння, потім наріжте овоч тонкою соломкою товщиною близько 3 мм.
За допомогою овочечистки очистіть моркву від шкірки і наріжте її на тонкі стрічки, пропускаючи лезо по довжині овочу. Вимийте і висушіть баклажани і кабачки, потім наріжте їх кубиками по 2 см з кожного боку.
Поріжте козиний сир на кубики, розділіть помідори черрі навпіл і поріжте зелень разом з часником, який ви попередньо очистите від лушпиння.
У великому сотейнику нагрійте трохи оливкового масла, додайте нарізану зелень і перемішайте протягом 1 хвилини.
Додайте баклажани і обсмажте їх ще хвилину, потім додайте всі інші овочі, приправте сіллю і чорним меленим перцем і готуйте їх 5-10 хвилин. Коли все буде готово, покладіть їх на тарілку для охолодження.
Наріжте копчену курячу грудку на шматочки товщиною 0,5 см; розріжте скибочками навпіл уздовж, потім наріжте їх на палички товщиною близько 0,5 см.
У велику миску надішліть раніше тушковані овочі, додайте заздалегідь вимиту і подрібнену (не обов'язково) рукколу, нарізані помідори черрі, кубики козячого сиру, грудку курки, збризніть все оливковим або рослинним маслом і ретельно все перемішайте.
Помістіть приготований салат в красиву салатницю і принесіть на стіл, прикрасивши ломтиками черрі або зеленню. Такий салат підійде як на свято, так і на кожен день.
Випадкові рецепти