Укр
Рус
Прості салати Салати Американська кухня

Салат на свято і кожен день

( 4.9333 4 530 30 оцінок)

4235 - переглядів
30 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Салат на свято і кожен день - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дізнайтеся, як приготувати смачний салат з копченої курки. Швидко і легко, без особливого приготування, ідеально підходить для літа. Відкрийте для себе інгредієнти, процедури, хитрості і поради.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат на свято і кожен день" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати цей салат з копченою куркою, почніть з підготовки овочів: очистіть болгарський жовтий перець (якщо хочете, ви також можете використовувати зелений перець, він додасть вашому салату ще більше кольору, його можна знайти на будь-якому ринку або в магазині), поріжте його навпіл і видаліть обережно насіння, потім наріжте овоч тонкою соломкою товщиною близько 3 мм.

Крок - 1
02

За допомогою овочечистки очистіть моркву від шкірки і наріжте її на тонкі стрічки, пропускаючи лезо по довжині овочу. Вимийте і висушіть баклажани і кабачки, потім наріжте їх кубиками по 2 см з кожного боку.

Крок - 2
03

Поріжте козиний сир на кубики, розділіть помідори черрі навпіл і поріжте зелень разом з часником, який ви попередньо очистите від лушпиння.

Крок - 3
04

У великому сотейнику нагрійте трохи оливкового масла, додайте нарізану зелень і перемішайте протягом 1 хвилини.

Крок - 4
05

Додайте баклажани і обсмажте їх ще хвилину, потім додайте всі інші овочі, приправте сіллю і чорним меленим перцем і готуйте їх 5-10 хвилин. Коли все буде готово, покладіть їх на тарілку для охолодження.

Крок - 5
06

Наріжте копчену курячу грудку на шматочки товщиною 0,5 см; розріжте скибочками навпіл уздовж, потім наріжте їх на палички товщиною близько 0,5 см.

Крок - 6
07

У велику миску надішліть раніше тушковані овочі, додайте заздалегідь вимиту і подрібнену (не обов'язково) рукколу, нарізані помідори черрі, кубики козячого сиру, грудку курки, збризніть все оливковим або рослинним маслом і ретельно все перемішайте.

Крок - 7
08

Помістіть приготований салат в красиву салатницю і принесіть на стіл, прикрасивши ломтиками черрі або зеленню. Такий салат підійде як на свято, так і на кожен день.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бастурма із яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із яловичини 140 6 4 з 5 - детальніше -
Смажені кальмари - покроковий рецепт, фото 1 Смажені кальмари 45 3 2 з 5 - детальніше -
Тушковані курячі стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані курячі стегенця 40 2 2 з 5 - детальніше -