Укр
Рус
Салати листкові Салати Російська кухня

Салат Мімоза з горбушею і сиром


- переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат Мімоза з горбушею і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Смачний і дуже красивий салат прикрасить святковий стіл. Ніжна і дуже ситна страва готується дуже просто з доступних інгредієнтів. Завдяки чому салат можна подавати на стіл хоч кожен день.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Мімоза з горбушею і сиром" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи6.6 гр.
  • Калорії191 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Овочі та яйця ретельно вимийте і покладіть в каструлю з холодною водою. Поставте на плиту і доведіть до кипіння. Яйця варіть протягом 10-12 хвилин, акуратно вийміть з каструлі і занурте в крижану воду.

Крок - 1
02

Морква і картопля варяться від 20 до 40 хвилин, в залежності від розмірів і сорти овочів. Готовність перевірте за допомогою вилки або ножа. Якщо вони легко проколюються, можна знімати з вогню. Овочі очистіть від шкірки, а яйця від шкаралупи.

Крок - 2
03

Консервовану горбушу перекладіть в миску, відокремте від рідини. Розімніть виделкою рибу в однорідну кашку. Якщо риба суха, додайте трохи олії з банки. Для збірки салату приготуйте велике блюдо і роз'ємну форму. В основу викладіть рибу і рівномірно розподіліть, злегка ущільнивши.

Крок - 3
04

Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте невеликими кубиками. Пряність викладіть на рибу. Наступним шаром розподіліть натерту на крупній тертці картоплю і заправте майонезом. При додаванні інгредієнтів злегка ущільнюйте кожен шар, щоб салат не розсипався і тримав форму.

Крок - 4
05

На картоплю викладіть натерту моркву і майонез. Твердий сир натріть на крупній тертці і висипте в форму. Розподіліть, змастіть майонезом і зніміть форму. Бічну частину також покрийте майонезом.

Крок - 5
06

Поверхню салату посипте натертим на дрібній тертці яєчним білком. По колу викладіть гілочки розмарину і посипте натертим жовтком. Перед подачею на стіл поставте страву в холодильник на 1 годину. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадне печиво 40 2 2 з 5 - детальніше -
Капусняк з качки - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк з качки 100 6 3 з 5 - детальніше -
Локшина удон з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг зі шпинатом 65 4 3 з 5 - детальніше -