Укр
Рус
Листковий салат Салати Польська кухня

Салат «Мімоза» класичний з консервою

( 4.8261 4 523 23 оцінки)

2648 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат «Мімоза» класичний з консервою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня, Білоруська кухня, Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат «Мімоза» класичний з консервою - популярна страва, без якого не обходиться майже жоден святковий стіл. Ми пропонуємо традиційний рецепт цієї смачної і красивої листкової закуски - з консервованою рибою. Доступні інгредієнти, мінімум зусиль - і прекрасний салат на столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат «Мімоза» класичний з консервою" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири1.6 гр.
  • Вуглеводи9.6 гр.
  • Калорії83 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для «Мімози». Картоплю, моркву і яйця вимийте і висушіть. Сир натріть на крупній тертці. Відкрийте консерву з тунцем.

Крок - 1
02

Поставте на плиту каструлю з водою і відправте туди моркву і картоплю. Посоліть воду і відваріть овочі до готовності.

Крок - 2
03

Зваріть круто курячі яйця. Відварну картоплю і моркву очистіть від шкірки.

Крок - 3
04

Натріть овочі на крупній тертці і розкладіть по різних тарілках.

Крок - 4
05

Звільніть від шкаралупи варені яйця і розділіть на жовтки і білки. Білки натріть на крупній тертці, а жовтки перетріть руками.

Крок - 5
06

Зберіть салат. Встановіть на блюдо сервіровки круглу роз'ємну форму. Першим шаром викладіть половину тертої картоплі і змастіть майонезом. За бажанням можете картоплю злегка присолити і поперчити.

Крок - 6
07

Поверх картоплі розподіліть консервований тунець. Рибний шар теж покрийте майонезом.

Крок - 7
08

Потім йде шар тертого сиру і майонеза. За ним - залишилась картопля з майонезом.

Крок - 8
09

Поверх нього викладіть моркву і теж змастіть майонезом. На морква покладіть яєчні білки і покрийте майонезом.

Крок - 9
10

Зверху присипте салат перетертими яєчними жовтками. Закрийте форму харчовою плівкою і дайте салату настоятися (бажано 3-4 години).

Крок - 10
11

Після цього зніміть плівку і роз'ємну форму і прикрасьте страву по своєму смаку. Салат «Мімоза» класичний з консервою готовий. Подавайте його до столу. Салат виглядає ошатно і святково. У розрізі він теж хороший. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макарони з фаршем в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з фаршем в мультиварці 45 4 2 з 5 - детальніше -
Лазанья в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья в домашніх умовах 60 3 3 з 5 - детальніше -
Арахісова паста - покроковий рецепт, фото 1 Арахісова паста 35 1 2 з 5 - детальніше -