Укр
Рус
Салати з сиром Салати Російська кухня

Салат мімоза з рибними консервами і сиром

( 4.9500 4 520 20 оцінок)

2043 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат мімоза з рибними консервами і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Всіляких рецептів салатів з рибними консервами дуже багато. Хтось готує їх з кукурудзою, яйцями і огірками, хтось з пекінською капустою, авокадо або іншими інгредієнтами. Ми ж пропонуємо вам простий рецепт, але не менш смачного листового салату мімоза з рибними консервами і твердим сиром, яйцями і маринованими огірочками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат мімоза з рибними консервами і сиром" (на 100 грам)

  • Білки9.9 гр.
  • Жири16.6 гр.
  • Вуглеводи1 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть вершкове масло в морозильник, щоб воно трохи підмерзло. Так його буде легше подрібнити. Яйця відваріть в підсоленій воді, це дасть можливість легко відділятися шкаралупі. Варіть приблизно 10 хвилин, щоб яйця були круто. Потім охолодіть, заливши холодною водою. А ви займіться підготовкою інших інгредієнтів.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть, промийте під проточною водою. Розріжте її навпіл і використовуйте тільки половинку. Наріжте її дрібними кубиками. У цьому салаті цибуля застосовується більше як спеція, яка дає аромат, як інгредієнт, так як використовується в невеликій кількості.

Крок - 2
03

Мариновані огірочки поріжте також на дрібні кубики. Візьміть невелику миску і встановіть на неї сито. В сито викладіть консервоване м'ясо тунця (в маринаді, не в маслі), щоб зійшла зайва рідина. Залиште на деякий час.

Крок - 3
04

Твердий сир натріть на дрібну тертку в окрему ємність. Остигнули яйця звільніть від шкаралупи і розріжте на дві частини. Розділіть на жовток і білок. Потріть білок на крупній тертці в миску.

Крок - 4
05

Тепер можна приступати до складання салату. Краще взяти прозору ємність з вертикальними краями (діаметр 15 сантиметрів, висота приблизно 6 сантиметрів, не враховуючи товщину дна), щоб видно було красиві, рівні шари салату. Але можна взяти і рознімне кондитерське кільце невеликого діаметру. Всі верстви викладайте вільно, не притискайте сильно.

Крок - 5
06

На дно ємності викладіть рівним шаром натерті яйця. Наступний шар - твердий сир. Далі шар м'яса тунця, розібраного на волокна або розділеного виделкою.

Крок - 6
07

На м'ясо тунця покладіть кілька ложок майонезу і акуратно розрівняйте його, щоб він покрив повністю рибу. Вийміть вершкове масло з морозилки. І натріть його на дрібній тертці відразу ж на майонез. Розрівняйте його.

Крок - 7
08

Далі посипте ріпчасту цибулю і додайте дрібно нарізані огірки Шар огірків приправте чорним меленим перцем і змастіть майонезом.

Крок - 8
09

Завершальним шаром будуть яєчні жовтки. Натріть їх на дрібну тертку відразу на майонезний шар. Акуратно розрівняйте. Укрийте салат харчовою плівкою і помістіть в холодильник на кілька годин або на ніч.

Крок - 9
10

Готовий салат мімоза з рибними консервами і сиром готовий. Подавайте з підсмаженими тостами. Або цей салат може стати прикрасою святкового столу. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фруктовий суп з кавуна - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий суп з кавуна 40 5 3 з 5 - детальніше -
Торт Вупі Пай - покроковий рецепт, фото 1 Торт Вупі Пай 100 6 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий пунш з горілкою - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий пунш з горілкою 25 1 2 з 5 - детальніше -