Укр
Рус
Кимчи Салати Японська кухня

Салат Кимчи

( 4.6667 4 59 9 оцінок)

1168 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Салат Кимчи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Сьогоднішній рецепт - швидкий, свіжий салат кимчи, приготований з пекінської капусти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Кимчи" (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи4.4 гр.
  • Калорії25 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Пекінську капусту сполосніть проточною водою. Добре струсіть від крапель води. Розріжте капусту на чотири частини - якщо вона велика, якщо маленька - досить навпіл.

Крок - 1
02

Беріть по черзі шматки капусти, кладіть на стіл і, піднімаючи кожен лист, натріть їх сіллю. Добре змащуйте сіллю листя біля основи, де щільна і товста їх частина.

Крок - 2
03

Присолену капусту покладіть в прямокутну ємність. Зверху на капусту покладіть дошку або форму для випічки меншого розміру, ніж ємність. На дошку покладіть, будь-який прес (їм можуть бути банки з крупою, водою або щось інше), щоб капуста пустила сік. При необхідності переверніть капусту.

Крок - 3
04

Коли капуста пустила сік, зніміть прес, вийміть її з ємності і ретельно, під кожним листком, промийте в холодній воді. Мити можете в мисці, а ще краще під проточною водою. Після промивання добре відіжміть капусту від води.

Крок - 4
05

Промиту пекінську капусту викладіть на плоску ємність. Займіться приготуванням пасти. Сполосніть дайкон. Наріжте тонкими слайсами. Викладіть слайси навряд і нарізуйте дуже тонкою соломкою.

Крок - 5
06

Сполосніть зелену цибулю. Розріжте пір'я на кілька частин. Покладіть соломку редису дайкон і зелену цибулю в глибоку миску. Очистіть зубки часнику, сполосніть корінь імбиру і натріть все на дрібну тертку, потім перенесіть в миску з цибулею і дайконом.

Крок - 6
07

Очистіть яблуко ножем або овочечисткою. Натріть фрукт до решти інгредієнтів в мисці (яблука для кимчи візьміть кисло-солодкого сорту). Туди ж додайте: підсолоджувач, яким може бути мед, сироп агави або кленовий сироп; наріжте тонкими смужками вимиті від солі водорості комбу.

Крок - 7
08

Одним із завершальних інгредієнтів є корейський порошок (пудра) чилі (не використовуйте звичайний порошок червоного перцю чилі, так як салат вийде дуже гострим). Перемішайте всі компоненти.

Крок - 8
09

Поставте на плиту невелику каструлю. Налийте в неї вказану в інгредієнтах кількість. У воду додайте рисову муку і поставте каструлю на невеликий вогонь. Постійно перемішуючи, нагрівайте масу, поки вона не загусне.

Крок - 9
10

Клейку рисову суміш перелийте в миску з редискою, цибулею і спеціями. Ретельно перемішайте. Паста кимчи готова. Беріть по одній частині капусти і змащуйте її приготовленою пастою, піднімаючи кожен лист.

Крок - 10
11

Покладіть промазану пастою капусту в один або кілька контейнерів. Накрийте щільно кришкою і залиште на добу при кімнатній температурі. Готовий салат кимчи можна зберігати в холодильнику протягом 30 днів. Приємного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ікра з баклажанів по-одеськи - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з баклажанів по-одеськи 75 1 3 з 5 - детальніше -
Пастрома з індички - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички 50 2 3 з 5 - детальніше -
Легке печиво - покроковий рецепт, фото 1 Легке печиво 45 3 2 з 5 - детальніше -
Смачний оселедець з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Смачний оселедець з цибулею 30 1 2 з 5 - детальніше -