Салат з авокадо з сьомгою - вишукана закуска, яка сподобається шанувальникам легких, поживних і корисних страв. Інгредієнтів трохи, але вони так вдало підібрані, що створюють дивно гармонійний смак. Як готується красивий і смачний салат з авокадо з сьомгою, читайте в рецепті. Страва ідеально підійде для романтичної вечері при свічках.
Манго вимийте, просушіть, очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
Авокадо вимийте, просушіть, розріжте навпіл і видаліть кісточку. Ложкою акуратно вийміть м'якоть і, як і манго, наріжте дрібними кубиками.
Такими ж кубиками подрібніть філе копченої або слабосоленої сьомги.
Зробіть заправку для салату. В одній ємності з'єднайте діжонську гірчицю, сушений кріп і чорний мелений перець. Влийте оливкову олію першого холодного віджиму (бажано преміум якості). Перемішайте інгредієнти вінчиком або вилкою до однорідності.
Лимон вимийте, просушіть і розріжте навпіл. Видавіть лимонний сік і додайте в заправку. Ще раз все ретельно перемішайте.
Для приготування салату змішайте в одній мисці шматочки сьомги, авокадо і манго. Додайте раніше зроблену заправку і ще раз все вимішайте.
Сервіруйте страву. У центр тарілки встановіть сервырувальне кільце. Викладіть в нього салат з авокадо з сьомгою і манго і трамбуйте. Зніміть кільце. Зверху і з боків салату покладіть трохи червоної ікри. Зелену цибулю вимийте, обтрусіть від вологи, дрібно порыжте і притрусіть подрібненою зеленню страву.
Випадкові рецепти