Смачний і ситний салат з ідеально сполученими інгредієнтами. Страва, гідна ресторанного меню, під силу кожній господині.
Для приготування салату використовуйте ріжки з твердих сортів пшениці або інші макаронні вироби невеликого розміру. Поставте на плиту каструлю з водою. На середньому або сильному вогні доведіть рідину до кипіння. Посоліть і всипте ріжки. Варіть, дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці. Відкиньте на друшляк і остудіть.
Овочі ретельно вимийте під проточною водою і просушіть. Помідори Черрі розріжте на невеликі трикутники і викладіть в глибоку миску. Можна використовувати томати інших сортів. Віддавайте перевагу більш м'ясистим помідорам.
Зелену цибулю наріжте тонкими кільцями і додайте до томатів. Авокадо для салату вибирайте стиглий, досить м'який. Розріжте фрукт уздовж навпіл і видаліть кісточку. Акуратно, за допомогою ложки, витягніть м'якоть. Намагайтеся не пошкодити шкірку.
Наріжте авокадо кубиками і відправте в миску з подрібненими овочами.
Рукколу порвіть руками на невеликі фрагменти і всипте в загальну ємність. За бажанням, можна використовувати інший зелений салат.
До решти інгредієнтів викладіть макарони і ретельно переміксуйте суміш.
Приготуйте заправку для салату. У невелику ємність влийте яблучний оцет і теплу воду. Додайте сіль, цукор, гірчицю, чорний мелений перець і оливкове масло. Перемішайте до однорідності. Полийте заправкою салат і переміксуйте.
Поставте сковороду з оливковою олією на середній вогонь і всипте очищені креветки. Обсмажте до готовності і остудіть. Викладіть морепродукти в загальну суміш і перемішайте. Заповніть салатом половинки авокадо. Прикрасьте і подавайте на стіл. Смачного!
Випадкові рецепти