Укр
Рус
Салати з сиром Салати Російська кухня

Салат «Грибна галявина» з консервованими печерицями

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

837 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Салат «Грибна галявина» з консервованими печерицями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Грибна поляна - відмінний рецепт - красивий і дуже смачний салат. Ідеальний салат для вечірки і барбекю. Не хочете пропустити цей рецепт, тоді приготуйте салат грибна поляна з консервованими печерицями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат «Грибна галявина» з консервованими печерицями" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії87 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Так як салат "Грибна поляна" зазвичай перевертається, для цього вам необхідно підготувати форму. Ви можете скористатися формою зі знімними бортами для випічки коржів. Застеліть форму харчовою плівкою, складеною в кілька разів і залиште довгі кінці плівки, щоб в кінці накрити ними салат.

Крок - 1
02

Консервовані шампіньйони вийміть з банки. Попередньо викладіть їх на паперовий рушник, зверху накрийте ще одним рушником, щоб папір увібрав зайвий маринад. Після цього викладіть гриби по всій поверхні дна форми ніжками до верху.

Крок - 2
03

Сполосніть під проточною водою зелень кропу і петрушки. Промокніть рушником крапельки води. Відріжте товсті стебла і наріжте дрібно зелень. Перекладіть зелень в різні ємності. Потім посипте тільки нарізаною петрушкою гриби в формі (кріп знадобиться пізніше).

Крок - 3
04

Відваріть моркву і картоплю в мундирі до готовності. Дайте час охолонути. Все очистіть від шкірки. Моркву наріжте кубиками невеликого розміру (можливо натерти її на крупній тертці). Викладіть шар моркви поверх грибів і петрушки.

Крок - 4
05

Приправте шар морквини сіллю, чорним меленим перцем за своїм смаком і змастіть декількома ложками майонезу (жирність виберіть самостійно, комусь подобається пожирніше, комусь не дуже; в принципі майонез можна змішати з йогуртом 1: 1).

Крок - 5
06

Злийте маринад з маринованої кукурудзи (якщо у вас знайдеться баночка кукурудзи, приготовленої власноруч - використовуйте її, салат буде ще смачніше). На шар майонезу висипте кукурудзу.

Крок - 6
07

Мариновані огірки нарізуйте дрібними кубиками. Покладіть їх поверх кукурудзи. Присипте сіллю і чорним меленим перцем на свій смак. Змастіть шар огірків майонезом по всій поверхні.

Крок - 7
08

Курячі яйця необхідно відварити круто. Остудіть і очистіть. Наріжте кубиками, висипте їх на шар майонезу і розрівняйте. Поверх яєць покладіть натертий на крупній тертці твердий сир.

Крок - 8
09

Шар сиру посоліть і поперчіть. Покладіть на нього майонез в потрібній кількості і розрівняйте ложкою. Останній шар - нарізана кубиками картопля. Її також змастіть рясно майонезом, додайте сіль і перець.

Крок - 9
10

Посипте майонез нарізаним кропом по всій поверхні. Накрийте салат "Грибна поляна" з консервованими печерицями довгими краями харчової плівки. Поставте салат в холодильник на ніч.

Крок - 10
11

На наступний день вийміть салат з холодильника. Розгорніть краї плівки. На форму покладіть плоске блюдо і переверніть разом з формою, потім акуратно зніміть її і приберіть плівку. Смачного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закуска на шпажках з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Закуска на шпажках з оливками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Чізбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чізбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -
Баклажани із зеленню і часником - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани із зеленню і часником 50 3 3 з 5 - детальніше -