Укр
Рус
Салати з мясом Салати Українська кухня

Салат Гранатовий браслет

( 4.8529 4 534 34 оцінки)

3593 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 4 з 5
Салат Гранатовий браслет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей чудовий салат ефектно виглядає на святковому столі і має насичений, незабутній смак. Якщо вас не порадують в салаті гранатовий браслет кісточки граната, можна замінити цей інгредієнт брусницею або іншою дрібною ягодою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Гранатовий браслет" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири5.6 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії112 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помістіть невелику каструлю з водою на плиту, трохи засипте в неї солі і доведіть до кипіння. Покладіть в киплячу воду куряче філе і відварюйте до повної готовності, приблизно пів години. Потім витягніть відварене м'ясо на обробну дошку, охолодіть і за допомогою ножа або виделки розділіть його на тонкі волокна. Потім помістіть в центр круглого великого блюда бляшанку або стакан, а навколо викладіть частину подрібненого курячого м'яса.

Крок - 1
02

Тепер викладіть на м'ясо високої жирності майонез (можна використовувати продукт домашнього приготування) і ложкою рівномірно розмажте поверх курки.

Крок - 2
03

Далі очистіть від шкірки попередньо відварену картоплю в злегка присоленій воді і натріть на самій великій тертці. Викладіть натерту картоплю наступним шаром поверх курки з майонезом, обережно притрамбовавши і сформувавши рівномірне коло. Добре присоліть і приперчіть чорним меленим перцем покладену картоплю.

Крок - 3
04

Потім знову промажте шар майонезом. Далі очистіть від шкірки заздалегідь відварену моркву, натріть так само на крупній тертці і викладіть наступним шаром поверх майонезу, розподіливши рівномірно по колу.

Крок - 4
05

Тепер знову трохи присоліть шар, промажте майонезним соусом і поверх викладіть решту раніше відвареного курячого філе.

Крок - 5
06

Тепер очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній дошці наріжте її дрібними кубиками. Засипте подрібнену цибулю в розпечену сковорідку з рослинним маслом і обсмажте, постійно помішуючи, до розм'якшення і легкої золотистості овоча. Охолодіть обсмажену цибулю і викладіть наступним шаром поверх курячого м'яса.

Крок - 6
07

Далі очистіть від шкаралупи, заздалегідь відварені і охолоджені курячі яйця, натріть їх на самій дрібній тертці і викладіть наступним шаром на цибулю з м'ясом. Змастіть шар майонезом і посипте попередньо подрібненим в порошок волоським горіхом.

Крок - 7
08

Тепер очистіть від шкірки відварений буряк, натріть на крупній тертці і викладіть наступним шаром на горіхи. Змастіть і буряк майонезом. Накрийте практично готовий салат харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на 2 години.

Крок - 8
09

Після закінчення цього часу викладіть поверх буряків по колу заздалегідь відокремлені зернятка граната, усуньте з центру блюда банку, прикрасьте готовий салат гранатовий браслет на ваш розсуд і подавайте до святкового столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Стейк з яловичини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з яловичини в духовці 50 2 2 з 5 - детальніше -
Сирники творожні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники творожні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі з какао - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі з какао 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>