Укр
Рус
Пісні салати Салати Грузинська кухня

Салат Чоловічий каприз

( 4.9600 4 525 25 оцінок)

3643 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Салат Чоловічий каприз - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат "Чоловічий каприз" - багатий і смачний святковий рецепт: Втомилися від звичайних позбавлених смаку і банальних салатів? Цей рецепт для вас, дійсно смачний, навіть для тих, хто не любить овочі занадто сильно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Чоловічий каприз" (на 100 грам)

  • Білки1.2 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії70 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку покладіть листя салату, базилік і м'яту в глибоку миску (в цьому рецепті можете використовувати будь-яку вами улюблену зелень). Замочіть листя в холодній воді і харчовій соді приблизно на десять хвилин. Потім добре промийте все листя, злийте надлишки води і залиште зелень трохи просохнути.

Крок - 1
02

Далі розріжте листя салату на тонкі смужки після ретельного миття в холодній воді і відправте разом з рештою зеленню назад в глибоку миску.

Крок - 2
03

Помийте болгарські перці, поріжте їх навпіл, видаліть внутрішні волокна і насіння. Наріжте очищений перець на дрібні шматочки. Надішліть подрібнений перець так само в миску з зеленню. Ретельно вимийте зелений виноград і розріжте його навпіл.

Крок - 3
04

У миску засипте далі консервовану кукурудзу, попередньо очищене насіння граната додайте так само до інших овочів.

Крок - 4
05

Очистіть апельсини від шкірки і поріжте його на скибочки, щоб вони утворювали якомога більше рівні кола. Ромістіть кола апельсина на великому блюді по краях.

Крок - 5
06

Підсмажте мигдаль на сковороді протягом декількох хвилин: підсмажування дуже важливо, щоб посилити аромат і зробити його більш хрустким. Рекомендується дотримуватися обережності, щоб не спалити мигдаль.

Крок - 6
07

Тепер відправте в миску до решти продуктів раніше подрібнений зелений виноград, натріть на найдрібнішу тертку цедру лимона або лайма.

Крок - 7
08

Приготуйте емульсію, змішавши в невеликій ємності трохи оливкового масла першого віджиму з лимонним соком (профільтрованим), сіллю, чорним меленим перцем і імбирним порошком (можна використовувати корінь подрібнений).

Крок - 8
09

Приправте салат в мисці приготовленою емульсією і ретельно за допомогою вилки і ложки все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Викладіть салат на блюдо з часточками апельсина по центру.

Крок - 9
10

Далі посипте салат заздалегідь відвареним і нарізаним соломкою буряком. Буряк має тенденцію «фарбувати» інші овочі в червоний колір. З цієї причини бажано поєднувати її з салатом після того, як уже перемішані інші овочі.

Крок - 10
11

Подавайте салат з цікавою назвою «Чоловічий каприз» в блюді, акуратно розміщуючи скибочки апельсинів на краю тарілки. Супроводжуйте салат смаженими шматочками мигдалю.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пряник імбирний - покроковий рецепт, фото 1 Пряник імбирний 50 3 3 з 5 - детальніше -
Вишневий смузі з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Вишневий смузі з йогуртом 35 1 2 з 5 - детальніше -
Вафельні радянські трубочки - покроковий рецепт, фото 1 Вафельні радянські трубочки 60 3 3 з 5 - детальніше -
Вершкове масло - покроковий рецепт, фото 1 Вершкове масло 30 1 2 з 5 - детальніше -