Укр
Рус
Легкі салати Салати Російська кухня

Салат Цезар з рибою

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

2594 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Салат Цезар з рибою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Широко поширившись по всьому світу, в його рецептуру стали входити найрізноманітніші інгредієнти. Один з таких рецептів, а саме Цезар з рибою, ми пропонуємо вам приготувати, додавши в святкове меню ще один варіант смачного салату. У процесі приготування салат Цезар з рибою - це одна з найпростіших страв. Тому цей салат і користується такою популярністю у багатьох господинь, адже при мінімальній витраті зусиль і часу виходить якісна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Цезар з рибою" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії125 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для Цезаря звичайно ж найкраще підійде червона риба. Можна використовувати будь-яку: кета, лосось, форель, сьомга і ін. На щастя, цей продукт хоч і не дешевий, але усе ж його можна придбати в будь-якому супермаркеті. Філе риби для салату потрібно відварити. Для цього наливаємо в каструлю або сотейник води і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, солимо її, а також додаємо чорний перець горошком.

Крок - 1
02

Гарненько миємо петрушку, чебрець і лавровий листочок, який найкраще використовувати свіжим, але якщо немає такої можливості, підійде і сушений. Цю зелень рекомендується пов'язати в один пучок і кинути його в киплячу воду.

Крок - 2
03

Рибне філе також акуратно опускаємо в воду і залишаємо готуватися на середньому вогні буквально кілька хвилин, для риби цього часу буде достатньо. Після цього дістаємо її з каструлі і залишаємо охолонути.

Крок - 3
04

Тим часом миємо салат ромен і крупно його нарізаємо. Базилік теж миємо і відокремлюємо листочки від стебла.

Крок - 4
05

Також приготуємо сухарики. Для цього наріжемо білий хліб, багет або булочку на кубики розміром приблизно 2-х 2 см.

Крок - 5
06

Після цього ставимо на вогонь сковорідку з оливковою олією, і коли вона розігріється, викладаємо в неї нарізаний хліб, зменшуємо вогонь і підсмажуємо наші сухарики протягом декількох хвилин, постійно помішуючи, поки вони не підрум'яняться і не з'явиться хрустка скоринка.

Крок - 6
07

Тепер приготуємо соус, який потрібен для Цезаря. В окрему ємність наливаємо вершки. Бажано брати жирні.

Крок - 7
08

Додаємо трохи оливкового масла, кидаємо анчоуси, гірчицю, яєчний жовток, а також солимо і перчимо на смак.

Крок - 8
09

Після цього збиваємо вміст блендером до отримання однорідної маси негустої консистенції, з приємним апетитним аромат.

Крок - 9
10

Ну а зараз приступаємо до фінального етапу і починаємо з'єднувати всі компоненти в салат. Для цього на тарілку, в якій будемо подавати готову страву, викладаємо нарізаний салат ромен і листя базиліка.

Крок - 10
11

На подушку з цих інгредієнтів ми викладаємо відварену рибу, просто відщипуємо шматочки руками.

Крок - 11
12

Також поряд додаємо сухарики з білого хліба, а зверху усе це поливаємо нашим соусом. Дуже важливо не заливати салат, досить 2-3 столових ложок, щоб додати страві потрібного смаку. Салат Цезар з рибою готовий. Ошатний, яскравий і дуже апетитний.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Смачний сирний суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний сирний суп 40 4 3 з 5 - детальніше -
Царський салат - покроковий рецепт, фото 1 Царський салат 35 4 3 з 5 - детальніше -
Безе з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Безе з кремом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Варена свиняча грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Варена свиняча грудинка 55 3 3 з 5 - детальніше -