Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Салат цезар з морепродуктів

( 5.0000 5 519 19 оцінок)

2226 - переглядів
55 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Салат цезар з морепродуктів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей салат легкий, соковитий, при цьому ситний і смачний, має безліч варіантів і інтерпретації приготування. Серед них ймовірно, найбільш поширений Цезар з куркою. Але якщо ви любите додавати в закуски пікантність, пропоную приготувати салат цезар з морепродуктів, який відмінно підійде для сімейної вечері і будь-якого свята. Якщо ви бажаєте спорудити щось смачне і новеньке, дотримуйтесь моїм рекомендаціям і обов'язково порадуєте своїх рідних новим досягненням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат цезар з морепродуктів" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Складного нічого немає, але трошки повозитися, звичайно доведеться. Відразу давайте приготуємо свого роду чіпси. Для цього візьмемо кукурудзяні коржі розміром приблизно 12 см в діаметрі. За допомогою кулінарного пензлика змащуємо їх оливковою олією з обох сторін і укладаємо на деко.

Крок - 1
02

Зверху посипаємо порошком чилі, трохи солимо і перчимо. Відправляємо деко з коржиками в розігріту до 175 градусів духовку, і випікаємо до золотисто - коричневого кольору протягом 8 - 10 хвилин. Дістаємо деко із духовки і залишаємо остигати.

Крок - 2
03

Тим часом готуємо заправку для салату. У глибоку посудину поміщаємо вимите і подрібнене філе анчоуса.

Крок - 3
04

Додаємо легкий майонез, а так само кладемо натертий на дрібній тертці сир пармезан.

Крок - 4
05

Свіжий лайм розрізаємо навпіл і за допомогою спеціального преса видавлюємо до решти інгредієнтів свіжовичавлений сік.

Крок - 5
06

Після цього доливаємо трохи води, трохи присолюємо і добре перемішуємо в однорідну масу. Соус для заправки салату готовий.

Крок - 6
07

Королівські креветки очищаємо і складаємо в глибоку посудину. Посипаємо порошком чилі, поливаємо оливковою олією і, приправивши сіллю з перцем, перемішуємо.

Крок - 7
08

Викладаємо приправлені креветки на деко з решіткою і відправляємо в духовку. Обсмажуємо до золотистого кольору протягом 4 хвилин. Можна один раз перевернути.

Крок - 8
09

Листя салату обполіскуємо і трохи обсушуємо, нарізаємо скибочками середнього розміру і викладаємо в глибокий салатник. Поливаємо соусом і перемішуємо.

Крок - 9
10

Розкладаємо салат в тарілки, зверху укладаємо кілька готових креветок. Також покладіть зверху підсмажені коржі, попередньо поламавши їх на скибочки.

Крок - 10
11

На довершення всього зверху трохи натираємо сиру пармезан і наше вишукана страва готова. Ваші старання будуть оцінені по достоїнству, не сумнівайтеся.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Вафлі-вкусняшки - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі-вкусняшки 35 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня локшина своїми руками - покроковий рецепт, фото 1 Домашня локшина своїми руками 35 1 2 з 5 - детальніше -