Укр
Рус
Салати листкові Салати Російська кухня

Салат Цезар з куркою і капустою

( 5.0000 5 519 19 оцінок)

3426 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат Цезар з куркою і капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Про достоїнства салату Цезар можна говорити дуже багато: він легкий і простий у приготуванні, готується із цілком доступного набору продуктів, але головним звичайно є його насичений смак. Крім цього, цей салат - прекрасне поле для експериментів, оскільки в класичний рецепт Цезаря можна додавати різні продукти: морепродукти, рибу, гриби, горіхи, родзинки, ананаси, бекон і багато чого іншого. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати салат Цезар з куркою і капустою, яку будемо використовувати замість салату романі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат Цезар з куркою і капустою" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи9.8 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Насамперед миємо куряче філе, потім посипаємо його сіллю і меленим перцем і трохи поливаємо оливковою олією. Після цього курятину потрібно обсмажити. Це можна зробити в духовці, на грилі або ж на звичайній сковорідці, в будь-якому випадку курятина готується швидко.

Крок - 1
02

Поки м'ясо смажиться, приготуємо також сухарики. Для цього половину багета нарізаємо на кубики, викладаємо їх на деко, поливаємо оливковою олією і порізаним кільцями часником, а потім відправляємо в розігріту духовку на десять хвилин, щоб вони підсмажилися і перетворилися в красиві хрусткі сухарики.

Крок - 2
03

Тим часом миємо пекінську капусту і крупно нарізаємо її. Також миємо помідори черрі, які розрізаємо навпіл.

Крок - 3
04

Тепер прийшла черга приготувати соус. Для початку ставимо на вогонь сотейник з водою і коли вона закипить, опускаємо в неї куряче яйце буквально на одну хвилину, щоб воно встигло тільки схопитися.

Крок - 4
05

Після цього заливаємо його холодною водою на кілька хвилин, а потім розділяємо навпіл і акуратно дістаємо чайною ложкою вміст прямо в чашу блендера.

Крок - 5
06

Сюди ж додаємо гірчицю, лимонний сік, подрібнений часник, перець, також натираємо пармезан і перебиваємо усе це блендером, перетворюючи в однорідну масу з ніжною текстурою і неймовірним ароматом.

Крок - 6
07

А тепер переходимо до основного етапу приготування. У глибокій ємності перемішуємо разом нарізану капусту, помідори і соус.

Крок - 7
08

Після цього викладаємо цей салат на окрему тарілку, зверху додаємо сухарики.

Крок - 8
09

Куряче філе нарізаємо на тонкі шматочки і викладаємо їх по центру тарілки на овочевій подушці. Зверху посипаємо тертим сиром пармезан. А тепер увага: налітай на смачний Цезар! Яскравий, чепурний салат Цезар з капустою і куркою - це виграшний варіант будь-якого свята.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грецький салат без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат без огірків 40 4 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з гарбуза 65 4 3 з 5 - детальніше -
Сирники пишні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники пишні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Лосось на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Лосось на сковороді 35 2 2 з 5 - детальніше -