«Цезар» досить популярний в наш час, він зарахований в меню в основному кожного ресторану або кафе. Рецептів і назв салату безліч: класичний, простий, пісний, з морепродуктами, з беконом, з курячою грудкою і ін. Ми зараз пропонуємо вам скористатися і приготувати салат цезар по оригінальному рецепту.
Це оригінальний рецепт салату цезар, оскільки включає в себе незвичний інгредієнт - макарони. Ними в першу чергу і займіться. Глибоку каструлю з підсоленою водою помістіть на плиту і доведіть до кипіння. Закиньте в окріп макарони і варіть до повної готовності, близько 10 хвилин.
Шматок курячого філе просочіть добре оливковою олією, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, а потім надішліть на попередньо розігрітий електрогриль. Обсмажуйте м'ясо перевертаючи з боку на бік до появи хрусткої золотої кірки. Потім відкладіть обсмажене філе, щоб охололо.
Тепер закиньте раніше відварені і промиті макарони в глибоку миску, додайте заздалегідь вимиті і досить крупно нарізані листя пекінської капусти (в цій страві можна використовувати так само листя салату).
Далі помийте під проточною водою помідори черрі, розріжте кожен навпіл і теж відправте до решти інгредієнтів в миску.
Потім скибочки білого хліба наріжте невеликими кубиками, обсмажте в сковороді з оливковою олією до появи хрусткої скоринки, остудіть їх, а потім так само відправте в миску.
Тепер остиглий шматок курячого філе наріжте на обробній дошці великими шматками і помістіть до решти продуктів в миску.
Далі за допомогою спеціального слайсера для нарізки або просто гострим ножем, наріжте тонкі скибочки сиру Пармезан, їх теж помістіть в ємність.
Потім займіться приготуванням соусу для салату. Для цього в невеликій піалі з'єднайте майонез з гірчицею, додайте трохи лимонного соку, присоліть і приперчіть чорним меленим перцем. Закиньте готовий соус в миску до всіх інгредієнтів і ретельно все перемішайте.
Розкладіть готовий салат цезар в глибокі тарілки і швидше пропонуйте своїм близьким і улюбленим гостям.
Випадкові рецепти