Укр
Рус
Сабайон Десерти Італійська кухня

Сабайон без вина

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

2069 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Сабайон без вина - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Сабайон це італійський десерт, приготований на основі збитих яєчних жовтків з цукром, які підігріваються на водяній бані, а потім ви можете додавати в нього, то, що вважаєте за потрібне. Цей десерт ви можете з'їсти теплим або заморозити - і з'їсти, як морозиво.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сабайон без вина" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири12.8 гр.
  • Вуглеводи17.5 гр.
  • Калорії215 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте каву. Можете заварити або взяти розчинний. Але не робіть каву дуже міцною. Дайте їй охолонути.

Крок - 1
02

Тепер підготуйте водяну баню. Поставте на плиту невелику каструлю, налийте в неї більше половини води, але стільки, щоб дно верхньої ємності не контактувало з водою. Зверху на каструлю поставте скляну термостійку миску, через її дно буде добре видно, нагрілася вода. Увімкніть невеликий вогонь, головне щоб вода сильно не кипіла.

Крок - 2
03

Відокремте жовтки в окрему чисту ємність. Потім перекладіть їх в скляну миску, яка призначена для водяної лазні. Додайте до них цукор.

Крок - 3
04

Використовуючи міксер або електричний вінчик, починайте перемішувати жовтки з цукром. Збивайте до тих пір, поки маса не почне загусати і збільшиться в об'ємі. Потім яєчну масу можна зняти з лазні і продовжити збивати ще приблизно 10 хвилин.

Крок - 4
05

Потім потроху влийте, остиглу до кімнатної температури каву, продовжуючи збивати. Не лякайтеся, якщо маса стала рідкою. Збивайте крем на високій швидкості, поки маса знову не загусне.

Крок - 5
06

Розлийте готовий сабайон по креманкам або в стаканчики. Посипте подрібненими горіхами і поставте в холодильник для охолодження.

Крок - 6
07

Подавати сабайон холодним не обов'язково. Ви можете подати його теплим або остудити до кімнатної температури, також ви можете його заморозити і з'їсти як морозиво. Щоб прикрасити десерт ви можете використовувати пісочне печиво або вафлі, посипати будь-яким видом горішків на ваш смак, шоколадною стружкою, цедрою апельсина або лимона, додати свіжі ягоди або фрукти. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Баурсаки - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки 140 6 4 з 5 - детальніше -
Просте овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1 Просте овочеве рагу 75 4 3 з 5 - детальніше -
Справжня шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Справжня шарлотка 75 3 3 з 5 - детальніше -