Укр
Рус
Каші Другі страви Корейська кухня

Рисова каша в мультиварці


- переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рисова каша в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Будь-яка господиня оцінить страву, для приготування якої витрачається мінімум зусиль. Ми пропонуємо приготувати саме така страва. Смачна і корисна рисова каша в мультиварці з відвареною грудкою на обід або вечерю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рисова каша в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири1.3 гр.
  • Вуглеводи6 гр.
  • Калорії64 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Для приготування рису в мультиварці, ідеально підходить ароматний довгозернистий жасмін. Перед приготуванням переберіть рис, видаліть темні зерна. Ретельно промийте рис в холодній проточній воді, щоб позбавити його від крохмалю і домішок. Викладіть рис в сотейник або каструлю. Ідеально підходить чавунний посуд або ємність з товстим дном. Залийте рис холодною водою, посоліть і поставте на плиту на сильний вогонь. Доведіть до кипіння, при цьому не відкривайте кришку.

Крок - 1
02

Перемішайте, зменшіть вогонь до мінімальних значень. Накрийте кришкою і готуйте протягом 20 хвилин. По закінчення зазначеного часу, зніміть ємність з вогню і дайте постояти ще 7-10 хвилин із закритою кришкою. У мультиварку налийте олію і всипте подрібнену зелену цибулю.

Крок - 2
03

Імбирний корінь очистіть, наріжте якомога дрібніше і додайте в мультиварку. Обсмажуйте, періодично помішуючи, протягом 3 хвилин.

Крок - 3
04

Висипте в чашу рис і перемішайте. Сюди ж покладіть курячу грудку і залийте водою. Якщо ви любите кашу погустіше, води лийте менше. Закрийте кришку і варіть в режимі «каші» протягом 65 хвилин.

Крок - 4
05

Акуратно перекладіть варену курку на тарілку і відокремте м'якоть від кістки виделкою.

Крок - 5
06

Готовий рис викладіть на блюдо. Додайте кілька шматочків курятини. Притрусіть нарізаною зеленою цибулею, кінзою і полийте рибним соусом. За бажанням, додайте в страву смажену цибулю. Насолоджуйтесь смачною і корисною стравою. Приємного вам апетиту.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа по татарськи 50 2 3 з 5 - детальніше -
Юшка з окунів - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з окунів 40 6 3 з 5 - детальніше -
Локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон 50 6 3 з 5 - детальніше -
Чанахи з курки - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи з курки 75 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лаваш - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш 140 1 3 з 5 - детальніше -
Полуничне желе - покроковий рецепт, фото 1 Полуничне желе 50 4 3 з 5 - детальніше -
Тартар з лосося - покроковий рецепт, фото 1 Тартар з лосося 40 2 2 з 5 - детальніше -
Суп з морської капусти - покроковий рецепт, фото 1 Суп з морської капусти 50 2 3 з 5 - детальніше -