Укр
Рус
Каші Другі страви Естонська кухня

Рис з грибами

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1753 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рис з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Зустрічайте свій новий улюблений грибний рецепт. Цей рис з грибами, просочений карамелізованими печерицями з додаванням зеленої цибулі, сам по собі гідний того, щоб його подавати навіть до свята.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рис з грибами " (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи13.4 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте трохи рослинного або оливкового масла у великій сковороді на сильному вогні. Додайте половину попередньо вимитих і дрібно нарізаних грибів (використовуйте будь-які гриби, які ви хочете, наприклад, шампіньйони. Не розрізайте їх занадто тонко, інакше вони буквально розпадуться) і обсмажуйте 5 хвилин до золотистого кольору.

Крок - 1
02

Приправте гриби сіллю і чорним меленим перцем, потім викладіть в тарілку і відставте в сторону (додаємо їх в кінці приготування страви).

Крок - 2
03

Додайте в цю ж сковорідку трохи рослинного масла і покладіть вершкове масло. Коли масла будуть розтопленІ, засипте в сковорідку заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 3
04

Готуйте вміст протягом 30 секунд, потім додайте раніше підготовлені залишені гриби. Обсмажуйте все протягом 5 хвилин або поки гриби не підрум'яняться (вони не карамелізуются так само, як і перша партія), а основа сковороди стане коричневою.

Крок - 4
05

Додайте довгозернистий рис (басматі і жасмін також будуть хороші в цьому рецепті, зерна виходять красивими і пухнастими) і залийте в сковорідку бульйон. Змішайте так, щоб коричнева маса на дні сковороди змішалася з рідиною.

Крок - 5
06

Як тільки основа сковороди стане чистою, додайте рідину. Накрийте кришкою, доведіть вміст до кипіння і потім зменшіть до середнього.Готовте вміст протягом 15 хвилин або до тих пір, поки не залишиться залишкової рідини (нахиліть сковороду для перевірки).

Крок - 6
07

Зніміть сковорідку з плити, приберіть кришку, киньте до вмісту раніше обсмажені гриби і вимиту і дрібно нашатковану зелену цибулю, перемішайте і накрийте знову кришкою. Залиште на 10 хвилин настоятися. Викладіть готовий рис з грибами в глибоку миску і подавайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Салат Нісуаз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Нісуаз 40 3 3 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печеня з курки зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки зі шпинатом 80 4 3 з 5 - детальніше -
Компот із суміші сухофруктів - покроковий рецепт, фото 1 Компот із суміші сухофруктів 20 5 2 з 5 - детальніше -
Смажена кольорова капуста - покроковий рецепт, фото 1 Смажена кольорова капуста 45 3 3 з 5 - детальніше -
Салат «Царська шуба» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Царська шуба» 40 3 3 з 5 - детальніше -