Укр
Рус
Каші Другі страви Китайська кухня

Рис в томатному соусі на сковороді

( 4.8750 4 532 32 оцінки)
2943 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Рис в томатному соусі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня, Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В скороварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

Посуд: На сковороді

опис

Рис в томатному соусі на сковороді - спробуйте цю варіацію приготування рису і ви неодмінно залишитеся задоволені і процесом, і смаком, адже рис виходить розсипчастим і має незвичайний аромат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рис в томатному соусі на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи13.3 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Промийте ретельно під проточною водою рис, відкиньте на друшляк, процідіть і перекладіть в каструлю. Залийте рис холодною водою, трохи присоліть, відправте на плиту і доведіть до кипіння. Закрийте каструлю з рисом кришкою, зменшіть вогонь і відваріть його на повільному вогні до готовності.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Потім очистіть від шкірки моркву і натріть на самій великій тертці. Помістіть велику сковорідку на плиту, залийте в неї рослинне масло і добре прогрійте. Засипте в масло подрібнену цибулю і моркву і обсмажуйте, постійно помішуючи, до їх розм'якшення.

Крок - 2
03

Далі очистіть від нутрощів болгарський перець і на обробній дошці наріжте його невеликими шматочками. Надішліть нарізаний перець в сковорідку. Додайте так само в ємність з овочами заздалегідь придбаний м'ясний фарш (можете його приготувати самостійно). Ретельно все перемішайте і томіть вміст ще приблизно 5 хвилин.

Крок - 3
04

Далі помийте проточною водою і наріжте дрібними кубиками помідор. Надішліть шматочки помідора в сковорідку до решти продуктів. Потім додайте в сковороду раніше відварений рис і ретельно все перемішайте.

Крок - 4
05

Потім залийте в сковороду томатний соус (можна використовувати кетчуп), рясно все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, приправте часниковим порошком і знову все добре перемішайте. Залиште вміст сковороди готуватися приблизно на 10 хвилин. Цим часом рис вбере практично всю рідину, а овочі повністю розм якнуть. До такого рису в томатному соусі відмінно підійдуть курячі або рибні тефтелі. Можна такий рис вживати як самостійну страву, посипавши нашаткованою свіжою зеленню.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Лимонний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний пиріг 40 4 3 з 5 - детальніше -
Печиво хмиз - покроковий рецепт, фото 1 Печиво хмиз 50 5 3 з 5 - детальніше -
Террін - покроковий рецепт, фото 1 Террін 90 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кокосове молоко - покроковий рецепт, фото 1 Кокосове молоко 20 4 1 з 5 - детальніше -
Пельмені з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені з яловичини 70 6 4 з 5 - детальніше -
Холодець із зеленим горошком - покроковий рецепт, фото 1 Холодець із зеленим горошком 360 5 3 з 5 - детальніше -
Млинці з сьомгою "Золота рибка" - покроковий рецепт, фото 1 Млинці з сьомгою "Золота рибка" 45 3 3 з 5 - детальніше -