Укр
Рус
Каші Другі страви Корейська кухня

Рис каррі


- переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Рис каррі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Японська кухня, Індійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Рис каррі - традиційна страва індійської кухні, пряна, смачна, поживна, а, якщо варити її не на курячому, а на овочевому бульйоні або воді, ще й вегетаріанську. У рецепті розповідається, як зробити ароматний рис каррі з зеленою квасолею по-індійськи. Страва проста, готується всього 40 хвилин, а виходить яскравою, ситною і апетитною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рис каррі" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи23.1 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Підготуйте інгредієнти. Рис ретельно промийте і дайте стекти. Червону цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть невеликими кубиками. Зубчики часнику натріть на тертці або пропустіть через прес. Болгарський перець вимийте, просушіть і наріжте кубиками. Зелену квасолю вимийте, просушіть і наріжте шматочками.

Крок - 1
02

У розігрітий сотейник влийте масло рисових висівок або будь-яке інше рослинне, відповідне для смаження. Відведіть туди подрібнені цибулю і часник і, помішуючи, смажте до появи приємного аромату.

Крок - 2
03

Всипте порошок каррі і перемішайте. Слідом відправте на сковороду рис і теж ретельно перемішайте. Посоліть страву за смаком.

Крок - 3
04

Влийте курячий або овочевий бульйон (можна просто воду, але з бульйоном смачніше). Ретельно перемішайте інгредієнти, доведіть рідину до кипіння, накрийте сотейник кришкою і варіть до готовності рису (волога повинна повністю вбратися).

Крок - 4
05

Всипте нарізаний кубиками червоний болгарський перець і скибочки зеленої квасолі. Перемішайте продукти для рівномірного розподілу.

Крок - 5
06

Накрийте каструлю кришкою, вимкніть вогонь і дайте страві трохи настоятися, а потім подавайте ароматний і розсипчастий рис каррі на стіл. Страва виглядає яскраво і збуджує апетит. На смак вона пряна і в той же час ніжна і збалансована.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара з беконом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Юшка з тріски - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з тріски 75 6 3 з 5 - детальніше -
Паста болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Паста болоньєзе 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Жульєн з куркою і печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з куркою і печерицями 60 4 3 з 5 - детальніше -
Піца в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Піца в домашніх умовах 100 2 3 з 5 - детальніше -
Домашній сир з сиру і молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир з сиру і молока 45 2 3 з 5 - детальніше -
Гречка по-купецькому - покроковий рецепт, фото 1 Гречка по-купецькому 40 4 3 з 5 - детальніше -