Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Рулька

220 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Рулька - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропоную приготувати не зовсім корисну,  але дивовижно  смачну страву. Своїм яскравим смаком вона  порадує і прикрасить святковий стіл.

Інгредієнти

Цибулиння50 г.
Імбир1 ч.л
Часник4 шт.
Перець чорний горошок10 шт.
Цибуля4 шт.
Свиняча рулька1 шт.
Соєвий соус200 мл.
Мед1 ст.л
Гірчиця1 ст.л
01

Рульку промити. Почистити цибулю і розрізати на 4 частини. Лушпиння помити і залишити. Моркву і селеру нашаткувати великими шматками.

Крок - 1
02

Викладається рулька на дно каструлі і заливається водою до половини. Туди кладеться  цибуля, морква і селера, часник, горошок перцю, імбирний порошок, цибулиння.

Крок - 2
03

Додати соєвий соус, щоб він повністю покривав рульку. Поставити на вогонь, як тільки закипить, вогонь зменшується і готується 2,5 години і постійно перевіряти готовність.

Крок - 3
04

Після приготування змастити медово-гірчичною глазуррю і поставити в духовку на 20 хв до появи рум'яної скоринки.

Крок - 4

Оцінити рецепт