Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

Рулька

( 4.9000 4 540 40 оцінок)

3105 - переглядів
220 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рулька - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Свиняча рулька, замаринована в темному пиві, є однією із знаменитих м'ясних страв кухні Чехії. Це ситна, красива, духмяна і апетитна їжа побалує всіх, хто збереться на вечерю. Основні інгредієнти - це свиняча рулька і темне пиво. Для приготування цієї страви потрібен певний час.Так що порахуйте свій час. Але кінцевий результат буде коштувати ваших зусиль, повірте!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулька" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи4.3 гр.
  • Калорії127 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку необхідно приготувати маринад для майбутньої страви і підготувати м'ясо. Спочатку ретельно вимийте свинячу рульку і протріть шкіру щіткою. Висушіть кісточку паперовими рушниками і викладіть на тарілку.

Крок - 1
02

У невеликій мисці змішайте орегано, чебрець, майоран, мускатний горіх, коріандр і базилік. Додайте сіль, чилі і чорний мелений перець.

Крок - 2
03

Айву наріжте на чотири частини, видаліть серцевину і дрібно наріжте м'якоть. Очистіть і тонко наріжте імбир. Розбийте очищені зубчики часнику плоскою стороною ножа і розріжте вздовж на 2-3 частини.

Крок - 3
04

Візьміть гострий ніж і зробіть короткі глибокі надрізи по всьому м'ясу. У кожен зріз покладіть трохи суміші спецій з шматочками часнику. Потім ретельно натріть всю поверхню свинячої рульки сумішшю інших спецій.

Крок - 4
05

На дно великої глибокої каструлі покладіть 2-3 шари айви і імбиру. Зверху покладіть свинячу рульку і покрийте рештою айви і імбиру.

Крок - 5
06

Налийте темне пиво в каструлю (пиво повинно закривати кісточку), накрийте ємність кришкою і поставте в холодильник на низьку полку приблизно на добу.

Крок - 6
07

Через 24 години помістіть каструлю з маринованою свинячою гомілкою на сильний вогонь. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму, додайте лавровий лист і варіть ще близько 2,5 години.

Крок - 7
08

Розігрійте духовку до 200 градусів цельсія. Обережно видаліть варену свинячу рульку з каструлі і трохи остудіть.

Крок - 8
09

У середній мисці змішайте рідкий мед, гірчицю і соєвий соус. Покладіть свинячу рульку на попередньо покриту фольгою деко і полийте цією сумішшю.

Крок - 9
10

Надішліть деко з рулькою в ​​розігріту духовку і випікайте близько 20-30 хвилин до коричневого і хрусткого стану м'яса. Після обережного вилучення дека з духовки оберніть свинячу рульку фольгою і дайте їй «відпочити» близько 10 хвилин.

Крок - 10
11

До столу подавайте готову рульку з запеченою картоплею, рисом, салатом, маринованими або запеченими овочами.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Брускета - покроковий рецепт, фото 1 Брускета 25 4 2 з 5 - детальніше -
Фаршировані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані гриби 55 2 2 з 5 - детальніше -