Рулетики з шинки з сирною начинкою - смачна закуска, що включає одночасно м'ясо і хліб. Якщо подати її з гарніром, вийде повноцінна друга страва. У рецепті докладно описано, як зробити хлібні рулетики з шинкою і сиром рум'яними і хрусткими.
Підготуйте інгредієнти для рулетів. Хліб наріжте однаковими скибочками або відразу купіть тостовий (він підходить для рулетиків найкраще). Шматок шинки розділіть навпіл і наріжте шматочками по числу скибочок хліба. Твердий сир наріжте брусочками в тій же кількості.
Кожну скибочку хліба розкачайте качалкою, щоб зробити м'якше і тонше.
На розкочений хліб покладіть по шматочку шинки і сиру.
Одержаний бутерброд скачайте в рулет і закріпіть з двох кінців зубочистками, щоб він не розпався. Виконайте те ж саме з усіма скибочками.
Яйця збийте виделкою до однорідності. Поступово влийте в них молоко, постійно помішуючи, щоб суміш залишалася однорідною.
По черзі занурюйте рулетики спочатку в яєчно-молочну суміш, а потім в панірувальні сухарі. Ретельно обваляйте з усіх боків в паніровці, а потім перекладіть на блюдо.
Поставте на плиту каструлю і розісмажте в ній рослинне масло для фритюру. Можете взяти будь-яке: соняшникове, кукурудзяне, оливкове, кунжутне, рапсове, але обов'язково рафіноване. Коли його температура досягне 160-180 градусів, відправте в каструлю рулетики і смажте до золотистої скоринки з усіх боків.
Перевертайте рулети в процесі смаження, щоб вони зарум'янилися рівномірно. Готові рулетики з шинки з сирною начинкою киньте на сито, щоб стік зайвий жир.
Коли вони злегка охолонуть, вийміть зубочистки і перекладіть рулети на тарілку. Зовні вони хрусткі, а всередині ніжні і соковиті. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти