Укр
Рус
Рулетики Закуски Болгарська кухня

Рулетики з шинки з сирною начинкою

( 4.8788 4 533 33 оцінки)

2406 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рулетики з шинки з сирною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Бразильська кухня, Узбецька кухня, Марокканська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Рулетики з шинки з сирною начинкою - смачна закуска, що включає одночасно м'ясо і хліб. Якщо подати її з гарніром, вийде повноцінна друга страва. У рецепті докладно описано, як зробити хлібні рулетики з шинкою і сиром рум'яними і хрусткими.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулетики з шинки з сирною начинкою" (на 100 грам)

  • Білки11.3 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи34.4 гр.
  • Калорії270 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для рулетів. Хліб наріжте однаковими скибочками або відразу купіть тостовий (він підходить для рулетиків найкраще). Шматок шинки розділіть навпіл і наріжте шматочками по числу скибочок хліба. Твердий сир наріжте брусочками в тій же кількості.

Крок - 1
02

Кожну скибочку хліба розкачайте качалкою, щоб зробити м'якше і тонше.

Крок - 2
03

На розкочений хліб покладіть по шматочку шинки і сиру.

Крок - 3
04

Одержаний бутерброд скачайте в рулет і закріпіть з двох кінців зубочистками, щоб він не розпався. Виконайте те ж саме з усіма скибочками.

Крок - 4
05

Яйця збийте виделкою до однорідності. Поступово влийте в них молоко, постійно помішуючи, щоб суміш залишалася однорідною.

Крок - 5
06

По черзі занурюйте рулетики спочатку в яєчно-молочну суміш, а потім в панірувальні сухарі. Ретельно обваляйте з усіх боків в паніровці, а потім перекладіть на блюдо.

Крок - 6
07

Поставте на плиту каструлю і розісмажте в ній рослинне масло для фритюру. Можете взяти будь-яке: соняшникове, кукурудзяне, оливкове, кунжутне, рапсове, але обов'язково рафіноване. Коли його температура досягне 160-180 градусів, відправте в каструлю рулетики і смажте до золотистої скоринки з усіх боків.

Крок - 7
08

Перевертайте рулети в процесі смаження, щоб вони зарум'янилися рівномірно. Готові рулетики з шинки з сирною начинкою киньте на сито, щоб стік зайвий жир.

Крок - 8
09

Коли вони злегка охолонуть, вийміть зубочистки і перекладіть рулети на тарілку. Зовні вони хрусткі, а всередині ніжні і соковиті. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Закуска з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з помідорів 15 3 1 з 5 - детальніше -
Гірчиця - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп пюре з печериць з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з печериць з вершками 55 4 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат дієтичний - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат дієтичний 35 3 2 з 5 - детальніше -