Укр
Рус
Мясо Другі страви Мексиканська кухня

Рулети з шинки з сиром і часником

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
833 - переглядів
65 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Рулети з шинки з сиром і часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Перед будь-якою господинею хоча б один раз поставало питання чим смачненьким зайняти гостей, поки готується гаряче. Завдяки сучасній моді в кулінарії, яка практично спростила і урізноманітнила процес підготовки до урочистостей або фуршет, найпростішим на сьогоднішній день стало приготування всіляких закусок, в тому числі - рулетиків. Скористайтеся нашими рекомендаціями, спробуйте приготувати рулети з шинки з сиром і часником, влаштувавши таким чином ресторан прямо у себе в будинку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулети з шинки з сиром і часником" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири15.7 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії229 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сподіваюся, що наш варіант вас зацікавить і ви з задоволенням будете доповнювати їм ваші святкові застілля. Тим більше, що процес приготування не такий вже і складний, головне, підібрати свіжі і якісні інгредієнти. Дуже добре підходить для нашої закуски шинка «Ніжна», але це зовсім не обов'язкова умова, так як ви можете придбати продукт на свій смак. Ще, звичайно ж, важлива і начинка для рулетів, і один з найпростіших варіантів - сир з часником. Для того, щоб рулети було легко згортати, шинка повинна бути максимально тонко нарізана. Тому, якщо у вас немає впевненості в тому, що самостійно вам вдасться з цим впоратися, краще попросити продавця, щоб нарізав м'ясо тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Так само тоненько нарізаємо і сир для начинки. Ще ми як доповнення будемо використовувати гриби тому за них в першу чергу і візьмемося. Отже, свіжі печериці добре промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.

Крок - 2
03

Дрібно шаткуємо часник і цибулю. У сковорідку вливаємо трохи оливкового масла і кидаємо туди подрібнені цибулю і часник.

Крок - 3
04

Тепер туди ж викладаємо підготовлені гриби і гілочку кінзи. Трохи пасеруємо і ще поливаємо оливковою олією.

Крок - 4
05

Підсмажені гриби трохи охолоджуємо і беремося за підготовку рулетів. Слайси шинки викладаємо на дощечку, зверху кладемо трохи менше за розміром скибочки сиру.

Крок - 5
06

На сир поміщаємо начинку з грибів і звертаємо все це рулетом.

Крок - 6
07

Тепер в окремій посудині збиваємо курячі яйця, а в іншу засипаємо панірувальні сухарі.

Крок - 7
08

Деко застилаємо пергаментним папером. Тепер кожен рулет вмочуємо в яйце і занурюємо в панірувальні сухарі. Обвалюємо в сухарях, викладаємо на деко, поливаємо злегка оливковою олією. Відправляємо деко в духовку і запікаємо при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Лобіо - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо 60 2 2 з 5 - детальніше -
Узбецька самса з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Узбецька самса з куркою 60 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Десяточка - покроковий рецепт, фото 1 Салат Десяточка 90 6 3 з 5 - детальніше -
Фондю без фондюшниці - покроковий рецепт, фото 1 Фондю без фондюшниці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Яблука заморожені - покроковий рецепт, фото 1 Яблука заморожені 35 1 2 з 5 - детальніше -
Манговий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Манговий смузі 35 2 3 з 5 - детальніше -