Укр
Рус
Рулети Другі страви Мексиканська кухня

Рулети з шинки з сиром і часником

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
753 - переглядів
65 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Рулети з шинки з сиром і часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Перед будь-якою господинею хоча б один раз поставало питання чим смачненьким зайняти гостей, поки готується гаряче. Завдяки сучасній моді в кулінарії, яка практично спростила і урізноманітнила процес підготовки до урочистостей або фуршет, найпростішим на сьогоднішній день стало приготування всіляких закусок, в тому числі - рулетиків. Скористайтеся нашими рекомендаціями, спробуйте приготувати рулети з шинки з сиром і часником, влаштувавши таким чином ресторан прямо у себе в будинку.

Інгредієнти

  • Панірувальні сухарі 1/2 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Сир твердий 100 г.
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Оливкова олія 50 мл.
  • Сіль за смаком
  • Кінза 10 г.
  • Гриби 250 г.
  • Шинка 200 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сподіваюся, що наш варіант вас зацікавить і ви з задоволенням будете доповнювати їм ваші святкові застілля. Тим більше, що процес приготування не такий вже і складний, головне, підібрати свіжі і якісні інгредієнти. Дуже добре підходить для нашої закуски шинка «Ніжна», але це зовсім не обов'язкова умова, так як ви можете придбати продукт на свій смак. Ще, звичайно ж, важлива і начинка для рулетів, і один з найпростіших варіантів - сир з часником. Для того, щоб рулети було легко згортати, шинка повинна бути максимально тонко нарізана. Тому, якщо у вас немає впевненості в тому, що самостійно вам вдасться з цим впоратися, краще попросити продавця, щоб нарізав м'ясо тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Так само тоненько нарізаємо і сир для начинки. Ще ми як доповнення будемо використовувати гриби тому за них в першу чергу і візьмемося. Отже, свіжі печериці добре промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.

Крок - 2
03

Дрібно шаткуємо часник і цибулю. У сковорідку вливаємо трохи оливкового масла і кидаємо туди подрібнені цибулю і часник.

Крок - 3
04

Тепер туди ж викладаємо підготовлені гриби і гілочку кінзи. Трохи пасеруємо і ще поливаємо оливковою олією.

Крок - 4
05

Підсмажені гриби трохи охолоджуємо і беремося за підготовку рулетів. Слайси шинки викладаємо на дощечку, зверху кладемо трохи менше за розміром скибочки сиру.

Крок - 5
06

На сир поміщаємо начинку з грибів і звертаємо все це рулетом.

Крок - 6
07

Тепер в окремій посудині збиваємо курячі яйця, а в іншу засипаємо панірувальні сухарі.

Крок - 7
08

Деко застилаємо пергаментним папером. Тепер кожен рулет вмочуємо в яйце і занурюємо в панірувальні сухарі. Обвалюємо в сухарях, викладаємо на деко, поливаємо злегка оливковою олією. Відправляємо деко в духовку і запікаємо при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Уха из рыбной головы - покроковий рецепт, фото 1 Уха из рыбной головы 55 6 2 з 5 - детальніше -
Печенье Мишки - покроковий рецепт, фото 1 Печенье Мишки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Ягодное повидло - покроковий рецепт, фото 1 Ягодное повидло 90 1 3 з 5 - детальніше -
Борщ с капустой - покроковий рецепт, фото 1 Борщ с капустой 80 6 4 з 5 - детальніше -