Перед будь-якою господинею хоча б один раз поставало питання чим смачненьким зайняти гостей, поки готується гаряче. Завдяки сучасній моді в кулінарії, яка практично спростила і урізноманітнила процес підготовки до урочистостей або фуршет, найпростішим на сьогоднішній день стало приготування всіляких закусок, в тому числі - рулетиків. Скористайтеся нашими рекомендаціями, спробуйте приготувати рулети з шинки з сиром і часником, влаштувавши таким чином ресторан прямо у себе в будинку.
Сподіваюся, що наш варіант вас зацікавить і ви з задоволенням будете доповнювати їм ваші святкові застілля. Тим більше, що процес приготування не такий вже і складний, головне, підібрати свіжі і якісні інгредієнти. Дуже добре підходить для нашої закуски шинка «Ніжна», але це зовсім не обов'язкова умова, так як ви можете придбати продукт на свій смак. Ще, звичайно ж, важлива і начинка для рулетів, і один з найпростіших варіантів - сир з часником. Для того, щоб рулети було легко згортати, шинка повинна бути максимально тонко нарізана. Тому, якщо у вас немає впевненості в тому, що самостійно вам вдасться з цим впоратися, краще попросити продавця, щоб нарізав м'ясо тонкими слайсами.
Так само тоненько нарізаємо і сир для начинки. Ще ми як доповнення будемо використовувати гриби тому за них в першу чергу і візьмемося. Отже, свіжі печериці добре промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.
Дрібно шаткуємо часник і цибулю. У сковорідку вливаємо трохи оливкового масла і кидаємо туди подрібнені цибулю і часник.
Тепер туди ж викладаємо підготовлені гриби і гілочку кінзи. Трохи пасеруємо і ще поливаємо оливковою олією.
Підсмажені гриби трохи охолоджуємо і беремося за підготовку рулетів. Слайси шинки викладаємо на дощечку, зверху кладемо трохи менше за розміром скибочки сиру.
На сир поміщаємо начинку з грибів і звертаємо все це рулетом.
Тепер в окремій посудині збиваємо курячі яйця, а в іншу засипаємо панірувальні сухарі.
Деко застилаємо пергаментним папером. Тепер кожен рулет вмочуємо в яйце і занурюємо в панірувальні сухарі. Обвалюємо в сухарях, викладаємо на деко, поливаємо злегка оливковою олією. Відправляємо деко в духовку і запікаємо при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти