Укр
Рус
Риба Закуски Українська кухня

Рулетики з скумбрії

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

753 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Рулетики з скумбрії - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Як щодо смачного рулету з риби? Приготуйте за допомогою нашого рецепту ці чудові рулетики з скумбрії.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулетики з скумбрії" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи12.6 гр.
  • Калорії165 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно помийте холодною водою, відокремте від кістки і промокніть паперовим рушником філе скумбрії (шкірку знімати не обов'язково). Можна навіть хвилину приварити філе риби. Потім покладіть філе риби в неглибоку ємність, посипте його рясно сіллю, чорним меленим перцем, приправте червоним меленим перцем, кмином і сушеним часником, полийте соняшниковою або оливковою олією і залиште маринуватися на деякий час.

Крок - 1
02

У глибоку миску помістіть попередньо вимиті і дрібно нарізані листя салату, додайте попередньо очищену від лушпиння і натерту на великій тертці червону цибулюк, залийте високої жирності йогурт або сметану.

Крок - 2
03

Натріть на самій дрібній тертці прямо в миску свіжу цедру з лимона, і видавіть трохи соку з фрукта. Залийте так само в миску майонез і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси. Помістіть миску з утвореною масою в холодильник, щоб охолодити.

Крок - 3
04

Помістіть глибоку сковорідку або сотейник на плиту. Нагрійте трохи соняшникової олії в сковороду, покладіть в неї філе раніше замаринованої риби і обсмажуйте кожну сторону скумбрії протягом 2 хвилин, поки вона не буде приготовлена ​​повністю всередині. Перекладіть обсмажену рибу на тарілку і відставте охолоджуватися в сторону.

Крок - 4
05

Далі почніть формувати самі рулетики. Для цього викладіть на плоске блюдо тонкий лаваш. Потім помістіть по центру і розмажте уздовж лаваша раніше підготовлену овочеву начинку, потім викладіть поверх попередньо подрібнену на волокна обсмажену рибу.

Крок - 5
06

Загорніть лаваш з вмістом в тонкий рулет, а потім розріжте на невеликі частини (рулетики). Отримані рулетики з скумбрії подавайте до столу в якості закуски зі свіжою руколою і соком лайма. Смачного.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Штрудель з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з яблуками 30 5 2 з 5 - детальніше -
Яйця фаршировані авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані авокадо 40 4 3 з 5 - детальніше -
Рисовий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп з ковбасою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Сирники - покроковий рецепт, фото 1 Сирники 45 3 3 з 5 - детальніше -