Рулетики з млинців з грибною начинкою будуть чудовою закускою як на банкетному, так і на сімейному столі.
В першу чергу необхідно зайнятися основою цієї страви - млинцями. Для цього в глибоку миску по черзі вбийте курячі яйця (буде набагато краще, якщо домашні). Потім залийте в миску молоко високої жирності і за допомогою міксера добре збийте до утворення однорідної рідкої маси.
Потім посоліть яєчно-молочну суміш і посахаріть, засипте в миску, порційно, просіяне борошно, залийте рослинне масло і продовжуйте збовтувати до зникнення всіх грудочок з борошна і утворення більш густої суміші.
Потім дайте борошняній суміші трохи настоятися, а потім помістіть млинцеву, антипригарну сковорідку на плиту і максимально розігрійте. Масло на сковорідку лити не варто, так як його достатньо в самій борошняній суміші. Далі за допомогою ополоника залийте в розігріту сковорідку борошняну суміш і, рівномірно розподіливши по всьому дну, випікайте тонкі млинці, по 1-2 хвилини з кожного боку. Продовжуйте пекти до закінчення всієї борошняної маси. Готові млинці викладіть на тарілку і відставте на час до подальшого використання.
А самі займіться приготуванням начинки для майбутніх рулетиків з млинців. Для цього очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці нашаткуйте її досить великими кубиками.
Далі ретельно промийте в холодній воді печериці. Потім викладіть їх на кухонну дошку і наріжте невеликими шматочками. Не бійтеся більше крупно нарізати гриби, при смаженні вони все одно зменшаться в розмірі.
Тепер помістіть глибоку сковорідку на плиту і закиньте в неї раніше нарізані печериці. Обсмажуйте гриби, періодично помішуючи, до зникнення всієї рідини.
Потім закиньте в сковорідку до грибів подрібнену ріпчасту цибулю і, періодично помішуючи, продовжуйте смажити до повного розм'якшення овоча і появи легкої золотистості на печерицях.
Тепер додайте в сковорідку сметану (добре, якщо більш високої жирності або домашня), ретельно перемішайте все і, потомив начинку ще близько 3 хвилин, зніміть з вогню. Викладіть утворену грибно-цибульну суміш в миску і залиште остигати.
Тепер займіться приготуванням безпосередньо самої страви. На обробну дошку викладіть раніше спечений тонкий млинець. Зверху покладіть раніше підготовлену і охолоджену начинку.
Потім акуратно скрутіть млинець в трубочку, сховавши начинку всередині. Гострим ножем обріжте нерівні краї в утвореному млинцевому рулеті.
Далі розріжте млинець з начинкою на кілька частин (так званих рулетиків) і, проткнув кожен шпажкою, для зручності в користуванні, подавайте на стіл з готовим сирним соусом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти