Укр
Рус
Рулетики Закуски Узбецька кухня

Рулетики із бекона з куркою

( 4.8421 4 519 19 оцінок)

2353 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рулетики із бекона з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня, Російська кухня, Болгарська кухня, Корейська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курка з беконом в коричневому цукрі запікається поруч з цвітною капустою, дуже зручний, а головне апетитний рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулетики із бекона з куркою" (на 100 грам)

  • Білки16 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії144 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибоку сковорідку помістіть на плиту і добре розігрійте. Очистіть волоські горіхи від шкірки, і дрібно накришить. Потім засипте нарізані горіхи в розпечену сковорідку і обсмажуйте, постійно помішуючи кухонною лопаткою близько 5 хвилин.

Крок - 1
02

Увімкніть на розігрів духову плиту. А форму для випічки накрийте алюмінієвою фольгою так, щоб вона покривала все дно і боки ємності (це необхідно для збереження всіх соків).

Крок - 2
03

У великій глибокій каструлі змішайте відокремлену від стебла і дрібно нашатковану кольорову капусту, видавлений через чеснокодавку часник і 2 чайних ложки чебрецю. Потім приправте чорним меленим перцем, посоліть і гарненько все перемішайте.

Крок - 3
04

Курячі грудки помийте під проточною водою, промокніть паперовим рушником і помістіть на обробну дошку. Потім усипте курячі шматки чебрецем, приправте сіллю і меленим чорним перцем.

Крок - 4
05

Оберніть кожну курячу грудку 2-ма (або трьома, дивлячись якої довжини скибочки бекону) часточками бекону, покриваючи всю поверхню курки.

Крок - 5
06

В окремій мисці змішайте коричневий цукор і червоний мелений перець.

Крок - 6
07

Викладіть шматки курки на одній половині форми для випічки в один ряд. На іншу частину форми засипте раніше підготовлену капустяну суміш.

Крок - 7
08

Курячі шматки усипте сумішшю коричневого цукру і перцю і відправте форму для випічки в попередньо розігріту духовку до 200 градусів.

Крок - 8
09

Випікайте протягом 25 хвилин, а потім дістаньте форму, перемішайте кольорову капусту і переверніть курку з беконом за допомогою щипців на іншу сторону.

Крок - 9
10

Посипте залишившуся суміш коричневого цукру над куркою, а потім помістіть форму назад в духовку і продовжуйте випікати до тих пір, поки курка більше не буде рожевого кольору в центрі, а бекон стане хрустким, від 20 до 25 хвилин.

Крок - 10
11

Цим часом помийте зелень петрушки, а потім дрібно наріжте на обробній дошці.

Крок - 11
12

Після закінчення зазначеного часу, витягніть форму для випічки із плити. Перекладіть обсмажені курячі шматки на тарілку. А в запечену капусту додайте нашаткований раніше горіх і зелень петрушки.

Крок - 12
13

Перемішайте все ретельно кухонною ложкою і викладіть в миску. Подавайте до столу тарілку з капустою, зверху прикритою курячим шматком.  

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Курка в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в духовці 120 6 2 з 5 - детальніше -
Крем з вершків і цукрової пудри - покроковий рецепт, фото 1 Крем з вершків і цукрової пудри 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шніцель свинячий в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель свинячий в духовці 50 2 3 з 5 - детальніше -
Салат під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Салат під шубою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Халва з насіння - покроковий рецепт, фото 1 Халва з насіння 60 3 3 з 5 - детальніше -
Заливне з курячих шлунків - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з курячих шлунків 70 3 3 з 5 - детальніше -