Укр
Рус
Баклажани Закуски Російська кухня

Рулетики з баклажанів

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

920 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рулетики з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Овочі - прекрасна альтернатива хлібу і пасти. Один з улюблених овочів у багатьох є баклажани. Смачні рулетики з баклажанів, фаршировані м'ясним фаршем, загорнуті в бекон, з томатом і сиром. Ідеальна страва, щоб нагодувати натовп.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулетики з баклажанів" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири10.4 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте холодною водою баклажани і промокніть овоч паперовим рушником. Наріжте баклажани тонкими пластинами. Приправте нарізаний овоч сіллю, можна чорним меленим перцем і дайте полежати протягом 15-30 хвилин, щоб усунути гіркоту.

Крок - 1
02

Тепер покладіть часточки кабачка на деко і відправте в попередньо розігріту духовку до 200 градусів. Запікайте овоч протягом 10-15 хвилин до м'якості.

Крок - 2
03

У злегка змащену маслом сковороду викладіть яловичий фарш (можна купити вже готовий) і відправте на плиту. Приправте фарш сушеною цибулею і часниковим порошком, ретельно перемішайте і обсмажуйте близько 7 хвилин. Відставте обсмажений фарш на час в сторону.

Крок - 3
04

У мисці приготуйте томатну суміш. Змішайте томатний соус, вустерширський (соєвий) соус, мелений шавлій, сухий орегано, чебрець і кайенский перець.

Крок - 4
05

В іншій мисці змішайте розм'якшений вершковий сир і свіжий базилік. Приправте сіллю і чорним меленим перцем. Додайте в миску раніше приготований яловичий фарш і добре перемішайте.

Крок - 5
06

Час збирати рулетики з баклажанів. Для цього покладіть одну скибочку запеченого баклажана, укладіть на нього сирно-м'ясну начинку і закрутіть баклажан в рулет.

Крок - 6
07

Тепер загорніть начинений баклажан в бекон. Зробіть це з рештою скибочками баклажана і бекону. У формі для випічки розподіліть половину раніше підготовленої томатної суміші, укладіть утворені рулетики з баклажанів в беконі поруч один з одним.

Крок - 7
08

Вилийте ложку томатної суміші на кожен баклажановий рулет, загорнутий в бекон. Посипте натертим на дрібній тертці сиром чеддер і зверху щедро усипте тертим сиром моцарелла.

Крок - 8
09

Випікайте баклажани в попередньо розігрітій духовці при 180 градусів протягом 25 хвилин, поки сири не розплавляться. Додайте ще кілька хвилин, якщо ви віддаєте перевагу, щоб сири чеддер і моцарелла утворили золотисту скоринку. Рулетики з баклажанів готові до вживання.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рулька запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рулька запечена в духовці 120 4 3 з 5 - детальніше -
Сухарі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі на сковороді 45 2 3 з 5 - детальніше -