Укр
Рус
thermomix thermomix
Рулетики Закуски Узбецька кухня

Рулетики із бекону з сиром

60 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Рулетики із бекону з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня, Російська кухня, Болгарська кухня, Корейська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви хочете приготувати незвичайну вишукану страву - приготуйте ніжні рулетики із бекону. Ну, що таке бекон, я думаю, ви знаєте. Це свиняче м'ясо зі специфічним смаком, що користується величезною популярністю в багатьох країнах. Воно може бути копченим або засоленим певним чином і використовується для приготування багатьох страв і закусок. Я хочу вам запропонувати варіант святкових рулетів зі свіжим перцем і вершковим сиром. Відмінна, поживна і смачна страва, яку зовсім нескладно приготувати, хоча вимагає трохи підготовчої роботи, але ця закуска займе гідне місце на вашому столі. Так, якщо у вас є можливість приготувати цю страву на грилі, то божественний аромат солодкого вершкового сиру і злегка пряних перців, та ще з ароматом бекону з димком, уб'є наповал вас і ваших гостей.

Інгредієнти

  • Болгарський перець 8 шт.
  • Бекон 300 г.
  • Сир вершковий 400 г.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія 2 ст.л

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    В першу чергу необхідно підготувати солодкий болгарський перець. Взяти перчини, бажано зеленого кольору і невеликого розміру, добре вимити, розрізати навпіл, вирізати ножем серцевини у кожної половинки, видалити насіння, а потім за допомогою ложки вибрати з середини м'якоть, щоб утворилися своєрідні «човники».

    Крок - 1
  2. 02

    Далі потрібно підготувати начинку для перців. Для цього вершковий сир добре розім'яти, додати пропущений через прес часник, перемішати, утворивши однорідну масу для начинки.

    Крок - 2
  3. 03

    Бекон нарізати скибочками, за кількістю половинок перчин. Скибочки звичайно повинні бути тонкими, щоб легко згорталися, але й не настільки, щоб розривалися.

    Крок - 3
  4. 04

    Після цього приступити безпосередньо до приготування самих беконних рулетиков. Цей процес дуже швидкий і не витратить багато сил. У кожну половинку перцю, свого роду «човник», викласти за допомогою чайної ложки сирну начинку, акуратно розрівняти по всьому дну.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім перець з начинкою акуратно загорнути в довгу скибочку бекону, так, щоб повністю покрити сирну начинку, утворивши рулетик, скріпити зубочисткою.

    Крок - 5
  6. 06

    Решітку гриля змастити оливковою олією (якщо немає, то можна використовувати і рослинне масло), розігріти до середньої температури.

    Крок - 6
  7. 07

    Викласти підготовлені рулети на попередньо розігрітий гриль і обсмажувати до утворення золотистої скоринки.

    Крок - 7
  8. 08

    Звісно, при обсмажуванні рулети необхідно перевертати по кілька разів з боку на бік, щоб рівномірно прожарилися і не підгоріли. Хочу вас запевнити, що п'ятнадцять хвилин буде достатньо для того, щоб перець став м'яким, а бекон утворив очікувану золотисту скоринку.

    Крок - 8
  9. 09

    Готові рулетики із бекону з сиром подавайте обов'язково гарячими, посипавши свіжою зеленню і з улюбленим вам соусом.

    Крок - 9

Оцінити рецепт