Смачна і ситна м'ясна страва з овочами і соусом з червоного вина. Рулет з яловичини прикрасить ваше урочисте застілля або затишну сімейну вечерю.
Наріжте яловичину на тонкі скибочки довжиною близько 35 см. Відбийте їх до товщини 4-5 мм. Викладіть 2 шматочки м'яса внахлест на обробну дошку. Притрусіть сіллю, чорним меленим перцем і змастіть невеликою кількістю гірчиці.
Наступним шаром розташуйте кілька скибочок бекону. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кружальцями. Солоні огірки також наріжте кружальцями, видаливши хвостики.
На шар бекону викладіть цибулю і соління. Загорніть краї м'ясних скибочок всередину. Накрийте «конвертик» двома скибочками яловичини. Притрусіть сіллю і перцем, змастіть гірчицею і заповніть беконом, цибулею і солоними огірками. Таким способом зберіть всі верстви рулету. Верхівку накрийте шматочком яловичини.
Зв'яжіть м'ясні конвертики щільною кулінарною ниткою або шпагатом. Намагайтеся це робити максимально щільно, щоб під час термообробки рулет не розсипався.
Поставте на плиту глибоку сковороду з товстим дном. Додайте трохи води. У розігріту жаровню викладіть рулет і обсмажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
Моркву і селеру ретельно вимийте і висушіть. Очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками.
У розігріту жаровню з невеликою кількістю масла всипте подрібнені овочі і додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Введіть томатну пасту і переміксуйте. Влийте червоне вино і овочевий бульйон.
Перемішайте і доведіть до кипіння. Акуратно опустіть рулет в сковороду з овочами. Перемістіть страву в розігріту до 160 ° С духовку. Випікайте протягом 2, 5 годин. Готовий рулет викладіть на блюдо з овочами. Полийте соусом і подавайте на стіл. Смачного!
Випадкові рецепти