Укр
Рус
Рулети Випічка Польська кухня

Рулет з маком з дріжджового тіста

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1388 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рулет з маком з дріжджового тіста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рулет з маком з дріжджового тіста і рулет з волоськими горіхами («бейгл») - це класичні традиційні різдвяні десерти в Угорщині. Ця випічка з великою кількістю начинки і дуже тонким тістом. Вам знадобиться деякий досвід, щоб це зробити, але воно того варте.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулет з маком з дріжджового тіста" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири21.6 гр.
  • Вуглеводи35.2 гр.
  • Калорії363 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У мисці змішайте дріжджі, яєчний жовток і тепле молоко. Перемішуйте до однорідного стану, а потім відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Просійте борошно в велику миску, додайте холодне вершкове масло, смалець, цукрову пудру і дрібку солі.

Крок - 2
03

Перемішайте все разом, потім влийте в миску, раніше підготовлену яєчно - дріжджову суміш. Замішуйте, поки у вас не вийде гладке тісто, яке не липне до ємності і вашим рукам.

Крок - 3
04

Розріжте підготовлене тісто на дві рівні частини, накрийте липкою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину.

Крок - 4
05

Тим часом приготуйте начинки до майбутньої випічки. Змішайте в одній мисці мелені насіння маку з ванільним цукром, меленою корицею, тертою цедрою і свіжовичавленим соком апельсина.

Крок - 5
06

В іншій мисці змішайте мелений волоський горіх з ванільним цукром, меленою корицею, тертою цедрою і соком лимона.

Крок - 6
07

Доведіть молоко в невеликому сотейнику до слабкого кипіння, додайте цукор і мед і перемішайте до повного розчинення. Вилийте половину цієї молочної суміші в волоський горіх, а іншу половину - в суміш маку, (тепер ви можете додати замочений ізюм, якщо хочете). Добре перемішайте обидві начинки.

Крок - 7
08

Дістаньте тісто з холодильника. Візьміть один шар тіста і за допомогою качалки розкачайте його в рівний тонкий лист розміром приблизно 22x33 см.

Крок - 8
09

Викладіть суміш волоського горіха на підготовлений лист тіста і рівномірно розподіліть її, залишивши близько 1 см з усіх боків. Складіть боки тіста поверх начинки. Поверніть одну з довгих сторін, потім обережно закрутіть її (переконайтеся, що інша сторона тіста знаходиться внизу).

Крок - 9
10

Акуратно покладіть утворений рулет на деко (покритий пергаментом або змащений вершковим маслом).

Крок - 10
11

Зробіть те ж саме з другим тістом і начинкою з маку. Утворіть на рулетах кілька отворів виделкою (щоб випарувався пар під час випікання).

Крок - 11
12

Змастіть рулети попередньо збитим яєчним жовтком, потім дайте їм висохнути. Ще змастіть рулетики заздалегідь збитим яєчним білком, потім дайте їм знову висохнути.

Крок - 12
13

Помістіть деко з рулетами в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин. Потім охолодіть випічку, наріжте рулет з маком з дріжджового тіста і рулет з волоським горіхом на невеликі скибочки і подавайте до столу.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рис з овочами та куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами та куркою 50 4 2 з 5 - детальніше -
Форшмак по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак по-єврейськи 30 5 3 з 5 - детальніше -
Булочки з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з шинкою і сиром 160 3 3 з 5 - детальніше -
Огірки по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Огірки по-корейськи 45 3 3 з 5 - детальніше -