Укр
Рус
Рулетики Закуски Канадська кухня

Рулет з лаваша

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1173 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рулет з лаваша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пікантна і незвичайна закуска з запеченого лаваша, просоченим соусом, і начинкою з ковбаси з м'яким і твердим сиром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулет з лаваша" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи27.9 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу приготуйте соус для змазування лавашей. У глибоку миску розбийте яйця, додайте солі, скільки вважаєте за потрібне на свій смак. За допомогою міксера збийте яйця до пишності.

Крок - 1
02

Не зупиняючи роботу міксера, в збиті яйця відправте йогурт і рослинне масло. Збийте інгредієнти до повного їх змішування. Поки відставте в сторону.

Крок - 2
03

Візьміть широкий деко, його розмір повинен бути приблизно розміру лаваша. Застеліть його дно пергаментним папером по всій поверхні. На пергамент покладіть один шар тонкого лаваша.

Крок - 3
04

Приготовленою сумішшю з яєць, йогурту і рослинного масла, в кількості декількох ложок полийте лаваш. Потім використовуючи силіконовий пензлик, розмажте соус по всьому лавашу.

Крок - 4
05

На змащений лаваш покладіть наступний - змастіть його соусом, потім покладіть ще один лаваш - також змащуйте його і продовжуйте таку послідовність, поки не закінчаться лаваші. Поверхня останнього лаваша повинна бути змазана соусом.

Крок - 5
06

Розмиті соусом лаваші поставте в розігріту духовку до 180 градусів за Цельсієм і випікайте протягом 15-20 хвилин або поки верхній шар не зарум'яниться. За рахунок наявності соусу між лавашами, вони не будуть розклеюватися, але в той же час будуть повітряними. Щоб вийняти лаваші з дека вам знадобиться вафельний рушник трохи більшого розміру - чим сам лист. Змочіть рушник теплою водою і добре викрутіть, щоб він був вологим, а не мокрим.

Крок - 6
07

Накрийте деко з запеченими лавашами вологим рушником. Притримуючи рушник пальцями, переверніть деко. Зніміть пергамент. Загорніть краї рушника на лаваші і скрутіть їх в рулет разом з рушником. Залиште в такому вигляді до повного охолодження.

Крок - 7
08

Поки запечені лаваші остигають, займіться приготуванням начинки. У мисці змішайте м'який сир, натуральний йогурт, посоліть. Добре перемішайте масу до отримання однорідного стану.

Крок - 8
09

Розгорніть рулет. Не перевертайте тісто. Нанесіть на рум'яні лаваші сирне мастило, розрівнюючи його по поверхні шпателем.

Крок - 9
10

Поверх мастила викладіть плотненько один до одного нарізану салямі або шинку (замість них ви можете використовувати і тонко нарізане куряче м'ясо). Посипте натертим на крупній тертці твердим сиром.

Крок - 10
11

Поверх твердого сиру нанесіть в деяких місцях тонким шаром майонез. Підводячи рушник за край ближче до вас, загорніть рулет з лаваша.

Крок - 11
12

Рулет з лаваша загорніть щільно в харчову плівку, складену в декілька разів. Покладіть рулет в такому вигляді в холодильник на 1 годину. Перед подачею зніміть плівку. Рулет наріжте на порції. Смачного.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з огірків - покроковий рецепт, фото 1 Салат з огірків 30 3 2 з 5 - детальніше -
Вергуни - покроковий рецепт, фото 1 Вергуни 80 3 4 з 5 - детальніше -
Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі мариновані гриби 75 1 2 з 5 - детальніше -
Оладки на кефірі з фруктами - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на кефірі з фруктами 35 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясний рулет з фаршу з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з яйцем 60 4 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з цибулі - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з цибулі 50 5 3 з 5 - детальніше -
Курячі рулетики з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Курячі рулетики з сиром 55 3 3 з 5 - детальніше -