Укр
Рус
Кабачки Закуски Узбецька кухня

Рулет із кабачків з сиром

( 4.8929 4 528 28 оцінок)

2537 - переглядів
55 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Рулет із кабачків з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня, Російська кухня, Болгарська кухня, Корейська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

У сезон свіжих овочів тільки хіба що самі ледачі не готують легкі овочеві страви. Тим більше, що це не тільки шалено смачно, але ще і дуже корисно. І, звичайно ж, серед найрізноманітніших овочевих страв не останнє місце займають кабачки або цукіні. Тому можу запропонувати прості в приготуванні, але при цьому смачні, і ситні рулетики із кабачків. Вам, звичайно може здатися, що це занадто проста і звичайна закуска, але, повірте, вона може запросто стати чудовою прикрасою вашого столу. Ну, а якщо хочете урізноманітнити сімейну вечерю, не роздумуйте, а беріться за приготування страви, яку я вам зараз пропоную. Продуктів вам знадобиться зовсім небагато, а страва буде насиченою і незабутньою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рулет із кабачків з сиром" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи9.7 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування нашої нової страви насамперед підготуємо кабачок. Обов'язково вибираємо молодий, не дуже довгий овоч. Спочатку кабачок миємо під холодною проточною водою, відрізаємо корінці і нарізаємо за допомогою овочерізки або гострого ножа уздовж рівномірними, тонкими смужками.

Крок - 1
02

Беремо сковороду для гриля і викладаємо на неї нарізані скибочки кабачків, кожен змащуємо оливковим або рослинним маслом, посипаємо рясно сіллю і свіжо меленим чорним перцем.  

Крок - 2
03

Відправляємо на вогонь і обсмажуємо до м'якості, перевертаємо, знову мажемо маслом, солимо і перчимо з іншого боку, обсмажуємо до легкої рум'яності.

Крок - 3
04

Обсмажені скибочки кабачків викладаємо на обробну дошку і даємо трохи охолонути.

Крок - 4
05

Тепер готуємо начинку, якою будемо фарширувати майбутні кабачкові рулетики.

Крок - 5
06

Для цього м'який вершковий сир викладаємо в глибоку посудину (в цьому рецепті можна використовувати навіть сир моцарелла, теж дає свою пікантність), додаємо подрібнену зелень петрушки або якусь іншу зелень, наприклад добре було б ще додати кріп, вливаємо трохи лимонного соку (або сік лайма) і ретельно все перемішуємо ложкою, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 6
07

Далі займемося вже приготуванням безпосередньо самих рулетиков із кабачків. На кожну скибочку обсмаженого кабачка викладаємо не товстим шаром сирну начинку, рівномірно розподіляємо по всій поверхні.

Крок - 7
08

Кладемо трохи з одного краю сушених помідорів і листочок свіжого, зеленого базиліка, звертаємо рулетик.

Крок - 8
09

При загортанні, не притискайте дуже туго, щоб кабачки не розірвались. Таким чином скручуємо всі кабачки в рулети, викладаємо на тарілку і подаємо до столу, прикрасивши листочками базиліку. При бажанні, готові рулети можна полити свіжо-приготованим майонезним соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Террін з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Террін з печінки 55 6 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з ікрою - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з ікрою 35 3 2 з 5 - детальніше -
Картопляні деруни без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні деруни без борошна 45 2 3 з 5 - детальніше -