Укр
Рус
Курка Другі страви Білоруська кухня

Рублені котлети з курки

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

663 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рублені котлети з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рублені курячі котлети а-ля піца з перцем, кукурудзою і сиром готуються швидко, ніжні, соковиті і дуже смачні. Їх можна подавати на вечерю з рисом, крупою, часниковим соусом і улюбленим салатом. Такі котлети з різними добавками часто готують тоді, коли поняття не мають, що приготувати на вечерю. Вони завжди добре працюють і всім подобаються.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рублені котлети з курки" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи6.5 гр.
  • Калорії188 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вимийте ретельно проточною водою курячу грудку, обсушіть її паперовим рушником і видаліть всі плівки і жир. Викладіть курячу грудку на обробну дошку і наріжте дрібними кубиками, а потім акуратно порубайте ножем, щоб вийшли найменші шматочки.

Крок - 1
02

Тепер очистить від лушпиння цибулю. Цибулю викладіть на кухонну дошку і дрібно її наріжте.

Крок - 2
03

Далі обережно вичистіть, помийте і наріжте дрібними кубиками болгарський червоний перець (можете нарізати овоч) соломкою. Оливки без кісточок теж наріжте тонкими скибочками. За допомогою кухонної терки натріть твердий сир. Злийте консервовану кукурудзу з розсолу.

Крок - 3
04

Викладіть в глибоку миску, нарізану курячу грудку, подрібнений перець, ріпчасту цибулю, натертий сир, кукурудзу і оливки.

Крок - 4
05

Надішліть в миску до решти продуктів високої жирності майонез (краще використовувати продукт домашнього приготування), засипте просіяне борошно, вбийте по черзі курячі яйця і додайте спеції за смаком. Все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.

Крок - 5
06

Розігрійте на сковороді шар рослинного або оливкового масла товщиною приблизно 1 см. Трохи змоченими водою руками сформуйте з підготовленої суміші круглі котлети і перекладіть їх з невеликою відстанню один від одної на сковороду.

Крок - 6
07

Акуратно розплющіть їх ложкою. Смажте котлети близько 3-4 хвилин, потім накрийте сковороду кришкою і обсмажте ще близько 5 хвилин до появи золотистого кольору (якщо накрити їх на час, вони не розваляться), потім переверніть м'ясні коржі і смажте ще, не накриваючи. Після смаження зберіть з кожної рубленої котлети з курки зайвий жир на паперовий рушник. Подавайте смачну м'ясну страву зі свіжими овочами.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Відбивні з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Відбивні з печінки 60 5 3 з 5 - детальніше -
Канапе з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з шинкою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Гливи смажені - покроковий рецепт, фото 1 Гливи смажені 45 4 2 з 5 - детальніше -
Курячі рулетики з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Курячі рулетики з сиром 55 3 3 з 5 - детальніше -