Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Рубана котлета

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Думаю, цей спосіб приготування котлет вам сподобається. Виходить соковито і смачно.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Кріп2 ст.л
Яйце1 шт.
Борошно2 ст.л
Цибуля1 шт.
Куряче філе700 г.
01

Нарізати куряче філе невеликими шматками.

Крок - 1
02

Поєднати і перемішати накромсаное філе, дрібно нашинковану цибулю, яйце, сіль і перець. Потім докласти  борошно з сушеним кропом, перемішати.

Крок - 2
03

Із зробленого фаршу столовою ложкою формувати котлету і  відразу ж викладати на розпечену сковороду з маслом. Одну сторону котлети обсмажити до сріблястої скоринки, перевернути, зменшити вогонь і смажити до готовності приблизно 7 хвилин.

Крок - 3

Оцінити рецепт