Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Рубана котлета

( 4.9565 4 523 23 оцінки)

3283 - переглядів
35 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо хтось із вас вважає курячу грудку сухою і позбавленою смаку, поспішаю вас переконати, що ви сильно недооцінюєте таке низькокалорійне м'ясо. Адже, використовуючи його, можна приготувати безліч смачних страв, таких як відбивні або крученики, терин або биточки, головне включити свою невгамовну фантазію. Сьогодні вам в меню можу із задоволенням запропонувати найпростіший рецепт другої страви - рубана котлета. Повірте, за нашим рецептом ви отримаєте шалені найніжніші котлетки, які відмінно підійдуть не тільки як гаряча страва для смачного обіду, але навіть на святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рубана котлета " (на 100 грам)

  • Білки16.1 гр.
  • Жири16.1 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії235 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ну, думаю, само собою зрозуміло, раз котлети рубані, куряче м'ясо не перекручується в фарш, а саме робиться. Саме тому в готових котлетках з курки відчуваються соковиті і зовсім не сухі шматочки м'яса. Для незвичайності смаку в основу котлеток можна додавати інгредієнти на свій смак, в нашому випадку це буде сир. До речі, котлети з приготованого м'яса можна готувати не все відразу, а частинами. Приготоване м'ясо можна зберігати в холодильнику, а підсмажити на наступний день. Спочатку куряче філе очистіть від плівок і як можна дрібніше поріжте гострим ножем.

Крок - 1
02

У велику глибоку миску потріть твердий сир і перекладіть до нього нарізану дрібно курятину.

Крок - 2
03

Невелику цибулину очистіть від лушпиння і дрібно наріжте, теж киньте в миску з м'ясом і сиром. Туди ж додайте подрібнену зелень петрушки.

Крок - 3
04

Тепер вбийте в миску яйця, засипте картопляну муку і додайте майонез. Ще всі ці інгредієнти посоліть і додайте перець чорний мелений і порошок солодкого перцю.

Крок - 4
05

Тепер весь вміст миски добре перемішайте ложкою в однорідну масу, яка повинна бути в'язкою, але трохи рідкуватою, щоб під час смаження зручно викладалася на сковорідку ложкою.

Крок - 5
06

Тепер залишилося пройти процес смаження, для чого вам знадобиться рафінована олія без запаху. Отже, поставте на плиту сковорідку і в розігріте рослинне масло викладайте ложкою приготовану масу, формуючи котлетки.

Крок - 6
07

Обсмажуйте котлети на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору і викладайте на блюдо.

Крок - 7
08

Подаючи блюдо на стіл можна прикрасити пір'їнкою зеленої цибулі. Найсмачніша, яку ви коли-небудь пробували, рубана котлета, приготовлена ​​по цьому простому рецепту відмінно урізноманітнює вашу вечерю новою стравою, прямо насиченими м'ясними соками з пікантним присмаком сиру і зелені.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сироп з маракуї - покроковий рецепт, фото 1 Сироп з маракуї 30 1 2 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза з горбушею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза з горбушею і сиром 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейк з лосося на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося на грилі 40 2 3 з 5 - детальніше -
Террін з курки з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Террін з курки з овочами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Закуски на шпажках з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Закуски на шпажках з сьомгою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Соус кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Соус кетчуп 45 1 2 з 5 - детальніше -