Укр
Рус
thermomix thermomix
Котлети Другі страви Українська кухня

Рубана котлета

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Думаю, цей спосіб приготування котлет вам сподобається. Виходить соковито і смачно.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кріп 2 ст.л
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 2 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Куряче філе 700 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Нарізати куряче філе невеликими шматками.

    Крок - 1
  2. 02

    Поєднати і перемішати накромсаное філе, дрібно нашинковану цибулю, яйце, сіль і перець. Потім докласти  борошно з сушеним кропом, перемішати.

    Крок - 2
  3. 03

    Із зробленого фаршу столовою ложкою формувати котлету і  відразу ж викладати на розпечену сковороду з маслом. Одну сторону котлети обсмажити до сріблястої скоринки, перевернути, зменшити вогонь і смажити до готовності приблизно 7 хвилин.

    Крок - 3

Оцінити рецепт