Укр
Рус
Розсольник Перші страви Російська кухня

Розсольник зі свининою

( 4.9200 4 525 25 оцінок)

3468 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Розсольник зі свининою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Розсольник зі свининою чудово урізноманітнює ваше меню. У приготуванні можна використовувати будь-які інгредієнти, але головним, звичайно, є свинина.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Розсольник зі свининою" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії56 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Промийте свиняче м'ясо під проточною водою. У каструлю налийте воду і поставте на плиту. Опустіть м'ясо. Під час варіння на поверхні води буде утворюватися піна, не забувайте знімати її шумівкою або ложкою.

Крок - 1
02

Коли піде майже вся піна, додайте в бульйон перець горошком, лавровий лист, запашний перець і сіль за смаком. Готуйте свиняче м'ясо на невеликому вогні зі злегка прочиненою кришкою на каструлі (на це вам знадобитися приблизно 60 хвилин).

Крок - 2
03

За час поки вариться м'ясо, підготуйте овочі. Морквину, пастернак і корінь селери очистіть, промийте під водою і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 3
04

Розріжте цибулю-порей на чотири частини, а потім на шматочки. У сковороді розігрійте половину вершкового масла і трохи оливкового. Надішліть до нього нарізані овочі і готуйте до м'якості.

Крок - 4
05

Обсмажені овочі зніміть з плити. Натріть мариновані огірки на крупну тертку (їх можна також нарізати тонкою соломкою або кубиками, виберіть варіант, який вам більше підходить). Не зливайте з натертих огірків сік.

Крок - 5
06

На розігріту сковороду з маслом викладете натерті огірки. Готуйте на середньому вогні, часто перемішуючи, протягом 5-7 хвилин. Потім зніміть з плити і перекладіть в іншу ємність.

Крок - 6
07

Через годину перевірте на готовність м'ясо в бульйоні. Якщо воно вже зварилося, стало м'яким, вийміть його з каструлі на тарілку. Дайте трохи охолонути, потім наріжте ножем м'ясо або розділіть виделкою на невеликі шматочки.

Крок - 7
08

Очистіть картоплю. Наріжте кубиком і відправте в бульйон. Варіть майже до готовності. Потім додайте в помірно киплячий бульйон пропасеровані овочі, обсмажені мариновані огірки і нарізане свиняче м'ясо. Готуйте все разом близько 15-20 хвилин.

Крок - 8
09

За кілька хвилин до закінчення приготування візьміть трохи бульйону з каструлі і налийте в чашку. У бульйон покладіть сметану кімнатної температури і добре розмішайте. Вилийте розведену бульйоном сметану в розсольник. Перемішайте ще раз, щоб сметанна суміш розійшлася по всьому супу.

Крок - 9
10

Приправте розсольник зі свининою чорним меленим перцем, додайте дрібно нарізаний кріп (використовуйте свіжий або заморожений), посоліть. Якщо розсольник здається вам не кислим, можете налити в нього маринад. Перемішайте, дайте покипіти 1 хвилину і подавайте до столу гарячим. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Карась смажений на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Карась смажений на сковороді 55 2 3 з 5 - детальніше -
Канапе з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з сиром 20 1 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по королівськи в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по королівськи в духовці 70 4 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з сиром 35 3 2 з 5 - детальніше -